.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Оле, имам пъпки на брадичката. https://imgur.com/a/pz9T8uo баси грозницата съм. Какви са тези балъци дето са се вързали да ги еба.
    Интересно как разсъждавате какво би привлякло една жена толкова уверено при положение, че сте все пърчове. За мен секунда и половина не е достатъчна да преценя дали бих се чукала с еди кой си. Всъщност в някои от случаите първоначално съм си казвала “не” и в последствие съм променяла решението си. И съм излизала с момче,абе направо мъж, който е топ като визия и материална обезпеченост, но с това се свиква. И може би проблемът е в мен, но първоначално я нямаше влагата, тя дойде след като опознах въпросния, което подкрепя теорията, че умението да общуваш , да си интересен е много решаващо, щото, ако не бях опознала истински въпросното лице, нямаше да обменяме днк.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Оле, имам пъпки на брадичката. https://imgur.com/a/pz9T8uo баси грозницата съм. Какви са тези балъци дето са се вързали да ги еба.
    Е кви да ти се вържат иначе. Сама си го казваш. Даже и доказателства представяш.

Интересно как разсъждавате какво би привлякло една жена толкова уверено при положение, че сте все пърчове.
    Ми може би разполагаме с достатъчно опит.

За мен секунда и половина не е достатъчна да преценя дали бих се чукала с еди кой си.
    Даа, трябва да разбереш дали е момче или мъж. А тази разлика правиш, когато разбереш дали лицето е с материалната обезпеченост каквато си представяш в меркантилните ти мечти както ще видим малко по-надолу в нашия анализ.

Всъщност в някои от случаите първоначално съм си казвала “не” и в последствие съм променяла решението си.
    Добреее, да го видим случая. Ето, четем по-нататък от поста ти и нека анализираме специалната ти ситуация:
    И съм излизала с момче,абе направо мъж, който е топ като визия и материална обезпеченост, но с това се свиква. И може би проблемът е в мен, но първоначално я нямаше влагата, тя дойде след като опознах въпросния,
    Влагата била дошла... Колко пошло се изказваш само.
    Тоест си се навлажнила, когато след известно време си осъзнала, че въпросното момче е с "материална обезпеченост". И тогава това вече е станало от най-обикновено момче на:
    абе направо мъж, който е топ като визия
    което подкрепя теорията, че умението да общуваш , да си интересен е много решаващо, щото, ако не бях опознала истински въпросното лице, нямаше да обменяме днк.
    Разбирасе, че става по-интересен, когато е "материално обезпечен".

Толкова плоски размишления, после нас ни обвинява, че сме били пръчове!
    Пръчка такава!
    Последно редактирано от TrollFactory : 09-20-2018 на 14:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си