- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Антисоциален?
Оле, имам пъпки на брадичката. https://imgur.com/a/pz9T8uo баси грозницата съм. Какви са тези балъци дето са се вързали да ги еба.
Интересно как разсъждавате какво би привлякло една жена толкова уверено при положение, че сте все пърчове. За мен секунда и половина не е достатъчна да преценя дали бих се чукала с еди кой си. Всъщност в някои от случаите първоначално съм си казвала “не” и в последствие съм променяла решението си. И съм излизала с момче,абе направо мъж, който е топ като визия и материална обезпеченост, но с това се свиква. И може би проблемът е в мен, но първоначално я нямаше влагата, тя дойде след като опознах въпросния, което подкрепя теорията, че умението да общуваш , да си интересен е много решаващо, щото, ако не бях опознала истински въпросното лице, нямаше да обменяме днк.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Е кви да ти се вържат иначе. Сама си го казваш. Даже и доказателства представяш.
Ми може би разполагаме с достатъчно опит.
Даа, трябва да разбереш дали е момче или мъж. А тази разлика правиш, когато разбереш дали лицето е с материалната обезпеченост каквато си представяш в меркантилните ти мечти както ще видим малко по-надолу в нашия анализ.
Добреее, да го видим случая. Ето, четем по-нататък от поста ти и нека анализираме специалната ти ситуация:
Влагата била дошла... Колко пошло се изказваш само.
Тоест си се навлажнила, когато след известно време си осъзнала, че въпросното момче е с "материална обезпеченост". И тогава това вече е станало от най-обикновено момче на:
Разбирасе, че става по-интересен, когато е "материално обезпечен".
Толкова плоски размишления, после нас ни обвинява, че сме били пръчове!
Пръчка такава!![]()
Последно редактирано от TrollFactory : 09-20-2018 на 14:56