Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
Идеята е да не чакаш да бъдеш заговорен, а да бъдеш активната страна. Шансовете да бъдеш заговорен са малки, защото повечето момичета не са свикнали да бъдат активната страна.
Значи нищо не разбираш и нищо не си видял реално!
Пълно е със "скромни" момичета, които ходят по заведения и веднага стават активна страна като забележат някой богат и готин батка. Отиват, заговарят го уж случайно и след 10 минути и една водка му духат свирки в тоалетните или поне му предлагат секс (ако се навие). Това съм го виждал с очите си много пъти... отстрани.
твърде висок, твърде нисък - субективно
За тебе има ли нещо обективно?!
Това което правиш е класическата тактика на либерастите, които размиват границата между истината и лъжата, докато накрая останат съмо лъжи, нямащи нищо общо с действителността!
Това не означава, че не трябва ... да работи върху слабите си страни.
Трябва да се развиват силните страни, а не слабите - всеки треньор ще ти го каже!
Слабите ти страни, колкото и да ги развиваш, те ще си останат слаби, а силните - пропилени!
Дори само това твое изказване, доказва глупостта на целия ти мироглед!
Твърдя също, че външният вид зависи от вътрешния.
Сериозно искам да ми обясниш, как точно външният вид зависи от вътрешния! Чакам!
Нищо не определям. Просто не включвам тези хора в уравнението, защото не представляват интерес за мен
Заравяш си главата в пясъка като щраус.
По-скоро 50% излъчване,...
Етооо....
Типичният кифленски израз "излъчване"!
Обясни ми какво точно разбираш под "излъчване"! Ние вече ти обяснихме какво разбираме под "пари", сега е твой ред да ни обясниш значението, което влагаш в думата "излъчване"!
А излъчването е сбор от вътрешния и външния вид на човека.
Сбор?!
Сбор от външния му вид и банковата сметка, нали?! Ясно!
Нямам някакви предпочитания за ръста на момичетата, честно казано.
Значи би излизал с жена-джудже или двуметрова мъжкарана?
Виж, ако е с наднормено тегло - това не ме привлича - признавам.
Че какво значи "наднормено тегло"?! Къде, как и кой я определя тая норма?! Това са субективни предразсъдъци, които съществуват само в ограничената ти глава ! Робуваш на някакви клишета и предразсъдъци, които обществото ти налага - трябва да се освободиш от тях ! Не мислиш ли че разсъждаваш твърде повърхностно - гледаш само килограмите на дадена жена и не искаш дори да разкриеш какъв чудесен характер и вътрешна красота може да се крият в нея !
Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
модераторите, които се крият, не знам защо изтриха мнението ми към ива.
Те изтриха и част от нейното мнение в което се хвалеше колко мъже "е е.б.ала" (по нейните собствени думи) !
по настоящем ти си тъпканата в живота към момента заради непривлекателната си външност.
Сигурен съм, че я избягват и заради неприятната и вътрешност (характер)!
И като обиждаш отново, по-умна и по-красива ли стана?
Тя има цялостно нереална преценка за себе си.
Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
Нали знаеш, че внушението (колкото и пъти да ди повтаряш нещо) не го променя към истина.
Замисли се върху това, което си казала! То важи и за теб!