- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Антисоциален?
Значи нищо не разбираш и нищо не си видял реално!
Пълно е със "скромни" момичета, които ходят по заведения и веднага стават активна страна като забележат някой богат и готин батка. Отиват, заговарят го уж случайно и след 10 минути и една водка му духат свирки в тоалетните или поне му предлагат секс (ако се навие). Това съм го виждал с очите си много пъти... отстрани.
За тебе има ли нещо обективно?!
Това което правиш е класическата тактика на либерастите, които размиват границата между истината и лъжата, докато накрая останат съмо лъжи, нямащи нищо общо с действителността!
Трябва да се развиват силните страни, а не слабите - всеки треньор ще ти го каже!
Слабите ти страни, колкото и да ги развиваш, те ще си останат слаби, а силните - пропилени!
Дори само това твое изказване, доказва глупостта на целия ти мироглед!
Сериозно искам да ми обясниш, как точно външният вид зависи от вътрешния! Чакам!
Заравяш си главата в пясъка като щраус.
Етооо....
Типичният кифленски израз "излъчване"!
Обясни ми какво точно разбираш под "излъчване"! Ние вече ти обяснихме какво разбираме под "пари", сега е твой ред да ни обясниш значението, което влагаш в думата "излъчване"!
Сбор?!
Сбор от външния му вид и банковата сметка, нали?! Ясно!
Значи би излизал с жена-джудже или двуметрова мъжкарана?
Че какво значи "наднормено тегло"?! Къде, как и кой я определя тая норма?! Това са субективни предразсъдъци, които съществуват само в ограничената ти глава! Робуваш на някакви клишета и предразсъдъци, които обществото ти налага - трябва да се освободиш от тях
! Не мислиш ли че разсъждаваш твърде повърхностно - гледаш само килограмите на дадена жена и не искаш дори да разкриеш какъв чудесен характер и вътрешна красота може да се крият в нея
![]()
![]()
!
Те изтриха и част от нейното мнение в което се хвалеше колко мъже "е е.б.ала" (по нейните собствени думи)!
Сигурен съм, че я избягват и заради неприятната и вътрешност (характер)!
Тя има цялостно нереална преценка за себе си.
Замисли се върху това, което си казала! То важи и за теб!