Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Самото съществуване на тези хора е съмнително!
Дори да има такива, те са малцинство и са статистически незначителни!
С тях или без тях, общата картина няма да се промени!
потвърждаваш тезата ми, че си се фокусирал върху тази част от хора, които гледат само материалното
това е като тезата "защо да живея, като един ден ще умра"
Всичко !
не е аргумент
Самочувствието не е причина, а следствие - оставям на теб да се сетиш от какво!
Ако не се сетиш, ще ти кажа.
ще кажеш, че е на парите
но човек може да има самочувствие и без да бъде богат, защото хората сме повече от едни хартийки
Това което казваш е пълна глупост !
Характерът играе минимална роля! Има милиони жени, които живеят с мъже с лоши характери и се оплакват от това!
Защо обаче продължават да живеят с тези мъже и защо въобще са се събрали?! А?!
Чакам да ми кажеш защо е така!
това е съвсем различна дискусия
разводняваш темата, понеже ти свършиха аргументите и искаш да я насочиш в друга посока
но при положение, че голяма част от тези мъже са безработни алкохолици - определено причината не е такава, каквато си мислиш
А Роуън Аткинсън е световноизвестен милионер! Тенденциозно пропускаш важни неща и оттам цялата ти теория издиша!
според биографията му[1] са се запознали с жена си още когато е прохождал в кариерно отношение, така че аргументът ти е невалиден
а това, че е милионер доказва, че когато се захванеш с нещо, към което имаш страст - можеш да постигнеш много, независимо как изглеждаш, стига да търсиш прогреса

[1] https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...81%D1%8A%D0%BD - не лошо четиво, интересна беше частта със самолета
Всичко под средното е нисък ръст, а всичко над него - висок!
Има статистически медицински стойности за средния ръст на хората, като тези стойности са различни за мъжете и жените!
Разбира се, че дефиницията ще е валидна за всички.
Ето че бъркаш медицински дефиниции с личностни сексуални предпочитания!
Опровергах и разбих на пух и прах всичките ти твърдения .
питаш какво мисля (тоест търсиш субективното ми мнение), отговарям ти и след това ми казваш, че съм субективен браво, бе

удобно пропускаш думичката "твърде", която присъства в предишните постове
наднорменото тегло има медицинска дефиниция, както и средния ръст
но и двете понятия като предпочитания са напълно субективни
допускам, че средният ръст за мъжете е 177см
ако си 176 се водиш нисък, а ако си 178 - висок
но и в двата случая би бил нисък за някоя мацка, която е 180 см примерно и предпочита партньори, които са по-високи от нея
и прекалено висок за друга, която е 150
това означава, че тази дефиниция не е обективна и не е валидна за всички
не си ли съгласен с това? колко по-ясно и конкретно трябва да го напиша?