.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Малко от малко подбирам, дебелите жени никога не са ме привличали, дори тази 16 годишната беше с около 10 отгоре, и това също беше фактор(освен годините). Чувал съм го тази лаф.

Иначе аз спортувам, желая най-малкото момичето до мен да е с нормално телосложение, повече отколкото физическите черти на лицето и.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kjyyg Виж мнението
    Малко от малко подбирам, дебелите жени никога не са ме привличали, дори тази 16 годишната беше с около 10 отгоре, и това също беше фактор(освен годините). Чувал съм го тази лаф.
    Като си толкова придирчив, нямаш право да се оплакваш! Правил ли си секс въобще?
    Ти знаеш ли каква ***(оправих) първия път?!
    Цитирай Първоначално написано от kjyyg Виж мнението
    Иначе аз спортувам, желая най-малкото момичето до мен да е с нормално телосложение, повече отколкото физическите черти на лицето и.
    И аз искам много неща, но трябва да се съобразяваме с реалността!
    Приеми, че във всяка връзка, мъжът е повече от жената - ако не беше така, тя нямаше да е с него, а с някой друг!
    Последно редактирано от Грозния : 10-01-2018 на 18:02
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Ако оставим настрани това, че си дал много малко инфо за това какъв си, да видим другите неща, които се набиват на очи.

Странна птица си и от сега ти го казвам. На 25 и да питаш в тийн форум какво да правиш преоставяйки си личните снимки с таква лека ръка в тема, която дискредитира теб като слаб играч не е много ок. И ето за това хората се усъмниха в истинността на темата. Момичетата може би забелязват в теб нещо притеснително, а именно странностите, които те правят "странна птица". Тоест сбор от много странни черти, дори притеснителни като например обсебващо отношение.

Също така щом живееш в малък град, може и да са те научили вече колко си странен. Да пишеш на 10 години по-малки от теб говори, че си търсиш жертви. Та за 15-16 годишно момиче ти си си чичак, който търси секс. И сам го споделяш в тази тема. Тя не е за приятелства, а е "кажете ми какво правя погрешно, че не получавам секс". И фактът, че някакви с наднормено тегло ти се връзват (не само дебелата, но и онази 16 годишната се оказа, че според теб е с минимум 10 кг повече от нормата) говори, че ти си набелязваш жертви. Жени с ниско самочувствие, които определено не са много трезви в преценката си и биха се навили и в колата на непознат да влязат стига да ги заблуждава, че са нормални жени.

Сега сигурно ще се оправдаеш, че си споменал, че имаш и други предпочитания за жени, но ти действаш като сексуален хищник. Набелязваш жертви, не жени за връзка. Не ми казвай, че си представяш връзка с 16 годишна. Тя ще ти е само за секс. И жените го усещат това и не искат да си имат повече вземане даване с теб. И сега, някой ще се намеси и ще каже, какво лошо има в това. Ами това, че като цяло отношението ти е, че съвсем сериозно си го мислиш. Ако ще заговаряш момиче само с тази крайна цел, т.е. първо си търсиш красавица, а после й пишеш какво да е с идеята само и само да клъвне, просто няма да се получи. На външен вид не си чак такъв расов жребец, за да предложиш нещо невероятно, а си от малък град, което говори, че може би не си заможен, а пишеш на момичета, които вероятно търсят някого, с когото да избягат от провинцията, а не да пият кафе за 40 ст. в кафето, което целия град посещава. Искат неща, които ти не можеш да им предложиш независимо, че се снимаш пред НДК.

Търси си мацка в твоята категория и не само за секс, ако искаш връзка. Опитай с някое по-обикновено момиче и може и да се получат нещата. Не бъди толкова странен (ти си знаеш какво ти е странното). Ако не си наистина луд ще се осъзнаеш кои са ти тези странни черти (вече споменах за няколко такива по-горе, ако се чудиш кои са те) и ги премахни. После след новите опити се върни да споделиш пак!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си