Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
А правиш ли разликата, че между това да имаш фейсбук профил и това да споделиш историята си тук разликата е голяма. Това, което се напише тук за теб ще остане и ще е по-красноречиво от всичко, което някога си споделял във фесйбук. Само виж какво риалити става тук на твой гръб или този на авторите на подобни теми.

"Изглеждали по-големи" не е оправдание, освен ако те самите умишлено не са те излъгали за възрастта си изричайки за това категорична лъжа като "на 20 съм". Съмнявам се да не си се интересувал на колко са. По закон можеш да бъдеш подведен под отговорност за всичко, което правиш с лице, което е ненавърило 18.

Ок, след като имаш критерии да е с хубаво тяло, ти трябва да се замислиш също какво предлагаш. Колко си висок и колко тежиш? Кажи си обаче честно, защото на снимките ти не си личи съвсем.

Ето пак потвърждаваш, че знаеш на колко са момичетата, с които си пишеш. Това "изглеждаше ми по-голяма" не е оправдание.

Не казвам "жертви" в смисъл на това, че ще ги нарежеш на парчета и после ще ги изхвърлиш в контейнерите за смет. Но какво друго би търсил в 16 годишно момиче (та това е 9-ти -10-ти клас!) освен секс?

Да, добра идея е да се замогнеш.

Не знам. Ти ще кажеш каква мислиш, че е тя. Опиши какво искаш.
Интересувам се от възръстта разбира се, повечето като съм разбрал, че са малки и край, дотам. Но тази на 16 беше една моя грешка, знам ги законите какви са, и затова доста мислих през дните и накрая и казах, че нищо няма да стане, възръстовата разлика беше твърде голяма. Но, не съм я искал за секс само, ако някъде имах заблуда за връзка, доста бързо осъзнах че няма как да стане.