- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не ми се получава?
И мен това ме шашна много!
Аз никога не бих си показал фейса във форум като този, особено след нещата, които съм писал!
Абе виждат го сигурно че няма пари, какво друго?!
Твърде преувеличаваш нещата. Няма нищо лошо в това, че търси секс. Всяка връзка между нормални, млади мъж и жена е предимно за секс, а не да хранят гълъби в парка!
По света има милиони мъже, които не само го мислят, но и го правят!
Основния му проблем е че иска да е*е блондинки с 5 ст'инки!
Ето това вече наистина няма как да стане!
Ти на пректика му предлагаш да направи същото, за което само преди малко го критикуваше! Да хване някоя отчаяна, която да му се върже и да бъде зарязана след единия секс, само защото е грозна!
Ама кво - това пак си е идея! Залъгваш някоя грозна, самотна и отчаяна, че наистина я харесваш и си готов на връзка, а после я зарязваш след 2-3 секса. И това се случва постоянно по света. Единствената разлика е, че авторът иска да е с красавица, а TrollFactory му предлага да пробва с грозни и аз съм на същото мнение!
И аз поздравявам автора за смелостта да постне истински снимки и то с лице!
Грешката ти обаче е че мислиш, че някой търси "добри момчета"!
Няма с какво да ги привлече и задържи тия жени! Няма пари! За това ги търси постоянно, вместо те да търсят него!
То поне да беше продаване!
Това и на мен ми се е случвало!
Ето - аз какво ви казах?!
Аз пък искам вила в Бевърли Хилс![]()
!
Грозни, самотни, дебели и отчаяни жени, извън идеалната възрастова група за жените, което значи преди 20 и след 35 годишни!
Сори пич, но това е реалността!
Имал е смелост - изповядал се е!
В "истинските" социални мрежи, хората се преструват като в живота! Ето за това предпочитам форумите - анонимността дава шанс на хората да бъдат себе си, (въпреки че доста се преструват и тука)!
Каза че е 60 кг, което значи че е или хилав или нисък. Или и двете!
Поне на фейс го докарва! Бих си трампил лицето с неговото без да се замислям!
И не съм Филип!
Напълно съм съгласен!