Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
...преоставяйки си личните снимки с таква лека ръка в тема, която дискредитира теб като слаб играч не е много ок.
И мен това ме шашна много !
Аз никога не бих си показал фейса във форум като този, особено след нещата, които съм писал!
Момичетата може би забелязват в теб нещо притеснително, а именно странностите, които те правят "странна птица".
Абе виждат го сигурно че няма пари, какво друго ?!
Да пишеш на 10 години по-малки от теб говори, че си търсиш жертви. Та за 15-16 годишно момиче ти си си чичак, който търси секс. И сам го споделяш в тази тема. Тя не е за приятелства, а е "кажете ми какво правя погрешно, че не получавам секс".
Твърде преувеличаваш нещата. Няма нищо лошо в това, че търси секс. Всяка връзка между нормални, млади мъж и жена е предимно за секс, а не да хранят гълъби в парка !
...действаш като сексуален хищник. Набелязваш жертви, не жени за връзка. Не ми казвай, че си представяш връзка с 16 годишна. Тя ще ти е само за секс. И жените го усещат това и не искат да си имат повече вземане даване с теб. И сега, някой ще се намеси и ще каже, какво лошо има в това. Ами това, че като цяло отношението ти е, че съвсем сериозно си го мислиш.
По света има милиони мъже, които не само го мислят, но и го правят!
Ако ще заговаряш момиче само с тази крайна цел, т.е. първо си търсиш красавица, а после й пишеш какво да е с идеята само и само да клъвне, просто няма да се получи. На външен вид не си чак такъв расов жребец, за да предложиш нещо невероятно, а си от малък град, което говори, че може би не си заможен, а пишеш на момичета, които вероятно търсят някого, с когото да избягат от провинцията, а не да пият кафе за 40 ст. в кафето, което целия град посещава. Искат неща, които ти не можеш да им предложиш независимо, че се снимаш пред НДК.
Основния му проблем е че иска да е*е блондинки с 5 ст'инки !
Ето това вече наистина няма как да стане!
Търси си мацка в твоята категория и не само за секс, ако искаш връзка. Опитай с някое по-обикновено момиче и може и да се получат нещата.
Ти на пректика му предлагаш да направи същото, за което само преди малко го критикуваше! Да хване някоя отчаяна, която да му се върже и да бъде зарязана след единия секс, само защото е грозна!
Ама кво - това пак си е идея! Залъгваш някоя грозна, самотна и отчаяна, че наистина я харесваш и си готов на връзка, а после я зарязваш след 2-3 секса. И това се случва постоянно по света . Единствената разлика е, че авторът иска да е с красавица, а TrollFactory му предлага да пробва с грозни и аз съм на същото мнение!
Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
за първи път виждам тема с приложени реални снимки. евала. като начало брат изглеждаш като класическото добро момче, което всички търсят.
И аз поздравявам автора за смелостта да постне истински снимки и то с лице!
Грешката ти обаче е че мислиш, че някой търси "добри момчета" !
Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
изглеждаш като човек който има много свободно време, малко приятели и леко отчаян. усеща се че ако ти звънне някоя веднага ще вдигнеш и ще оставиш всичко само за да се видите. поставяш на пиедестал и задушаваш
Няма с какво да ги привлече и задържи тия жени! Няма пари! За това ги търси постоянно, вместо те да търсят него !
Цитирай Първоначално написано от kjyyg Виж мнението
Който ползва или е ползвал социални мрежи отдавна си е продал личните данни.
То поне да беше продаване !
В случая на тази дебелата, на снимките далеч не изглеждаше така както наживо, говоря ви, че аз 60кг, а тя много над, това се разбра наживо.

Това и на мен ми се е случвало!
Откъм заможност, тук си прав, не съм.
Ето - аз какво ви казах ?!
И аз бих искал апартамент в София.
Аз пък искам вила в Бевърли Хилс !
И коя е моята категория?
Грозни, самотни, дебели и отчаяни жени, извън идеалната възрастова група за жените, което значи преди 20 и след 35 годишни!
Сори пич, но това е реалността!
А правиш ли разликата, че между това да имаш фейсбук профил и това да споделиш историята си тук разликата е голяма. Това, което се напише тук за теб ще остане и ще е по-красноречиво от всичко, което някога си споделял във фесйбук. Само виж какво риалити става тук на твой гръб или този на авторите на подобни теми.
Имал е смелост - изповядал се е!
В "истинските" социални мрежи, хората се преструват като в живота! Ето за това предпочитам форумите - анонимността дава шанс на хората да бъдат себе си, (въпреки че доста се преструват и тука)!
Ок, след като имаш критерии да е с хубаво тяло, ти трябва да се замислиш също какво предлагаш. Колко си висок и колко тежиш? Кажи си обаче честно, защото на снимките ти не си личи съвсем.
Каза че е 60 кг, което значи че е или хилав или нисък. Или и двете!
Поне на фейс го докарва! Бих си трампил лицето с неговото без да се замислям !

Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
Не вярвам да си толкова грозен, Грозния (Филипе )

И не съм Филип !
Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
според мен онлайн запознанствата са пълна загуба на време
колкото по-бързо престанеш да влагаш усилия и надежди в това - толкова по-добре за теб
Напълно съм съгласен!