.
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Threaded View

Супер фен Аватара на paradosou
    ^Какво да те заплашвам? Едно, че генерално не съм по конфликтите, въпреки че в случая аз изригнах, друго, че ти сам си се наказал достатъчно. Само вметнах наблюдение, че не става винаги да подозираш жените, че всеки момент ще се проявят като долна отрепка, и същевременно някак по магически начин да се чувстваш ти самия окей в този свят, който по една случайност е съставен и от жени.
    Авторитетът тук изглежда да си ти - не аз обяснявам на авторите на теми колко са наивни, смотани и т.н. Ти си човекът с категоричните мнения, който идеално знае как работят човешките отношения. Като пиша значително по-рядко от теб си позволявам супер категоричност - просто знам, че нещата са комплексни и невинаги от А следва Б. Наричам го отвореност, а за такива като теб сигурно е неувереност и невежество. За мен пък тъпото и упорито придържане към някакви едва ли не догми е пръчка в колелетата и ненужно създава проблеми.
    За пръв път чувам, че съм мъжемразка, ама се съмнявам някой да потвърди. Ако искаш пусни анкета в кофата, направи я колкото гнусна решиш и вземи пуканки. Да, не съм фен на момчета и мъже, които с месеци умуват кога точно да излезете, какво да ти говорят, да те гушнат ли, или е прекалено... И да, сигурно специално тук съм крайна и проявявам твърде малко толеранс;; това обаче как точно значи, че ви възприемам като боклуци?! Нелеп си с "аргументирането" си - един вид излиза, че щом не ми допада протакане без да е ясно ще се случва ли нещо, няма ли, трябва да съм фен на безразробното излизане с когото падне и на секса 2 часа след запознанство... Ти не си нелеп, ти си няколко нива нагоре от нелепостта. Обясни по какъв механизъм като не харесваш лято това задължително значи, че умираш за зима?! Какво правим с междинните сезони?
    Авторката си му отговаря, просто не е толкова ентусиазирана колкото е била - и нормално. Пак си некоректен и си измисляш "факти", само и само да продължиш да защитаваш неадекватното си мнение.
    Пххахаха, това с чистотата ме уби. Чистотата също е комплексно понятие и за твое съжаление изобщо не се изчерпва с праването или неправенето на секс. Има достатъчно момичета, които биха харесали идеята за неопитно момче. На мен също не ми е важно дали и колко опит има някой, стига той самият да не е в конфликт със себе си, чудейки се до полуда за какво ли не. По-интересно е обаче ти ще започнеш ли нещо с девствена мадама (или тъй като жените изначално са по-кофти пола, просто ще решиш, че щом досега не е правила секс, нещо не е както трябва и по-добре да стоиш далеч от нея). Не знам, ти си олицетворението на шегите, че мацките нямат правилен ход. Ако правят секс, дори да е с гаджето, са курви, щото все в някакъв момент щяло да им омръзне с него и да го подведат в първия удобен момент. Ако не правят секс с никого, са непривлекателни или луди, или емоционално смачкани. Е...

А, да, и една изненада за десерт: директното и брутално дърварско изразяване на мнение не говори, че задължително си обективен. Суровостта сама по себе си не осигурява реалистичен поглед върху ничия история. Може да бъдеш груб и да си прав, може и да не знаеш къде се намираш - зависи от достатъчно фактори.
    Последно редактирано от paradosou : 10-05-2018 на 11:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си