- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гръм от ясно небе
Аз не мога да разбера защо няколко човека говорят за секс, като можеш да покажеш интерес по други начини, за да се стигне до секс. Последната изгора, примерно, ме гушна на 2-3та среща; бъзикаше се с мен, че съм била перфектна за гадже и щял да ме взима; зарязваше си игрите, за да ми пише; даже ми пишеше, докато шофира (което е мега глупаво, но...); слушаше ме и като кажа, че обичам нам-каква храна, нямаше против да дойде с мен или направо ми уговаряше среща в дадено заведение, където се предлага; изпращаше ме до нас дори без колата, щото сме пили по едно и е неадекватно. И още сто неща изобщо. По тоя начин разбрах още на 2-3та среща, че има смисъл да се занимавам, защото отсреща ме харесват достатъчно. И това няма никакво касателство със секса изобщо.
Рапа и той - Пешо бил и щял да целува мацката на първа среща... Просто, неадекватно е да се надяваш, че присъствието ти някъде показва каквото и да е. Аз също като бях в гимназията присъствах в математика ама ме изпитваха в края на срока какво съм разбрала, не ми пишеха 3ка за присъствие. Някак си, когато искаш нещо да се получи, показваш и правиш неща, за да те разбере другия. Естествено, не всички са като мен и не всички са с яснотата на БТР в срещи/свалки, но все пак... Ако искаш да си разбран, опитваш да се изкажеш възможно най-ясно. Това е. Не разбирам кое му е сладкото на това някакъв пън да ме ръчка да излизаме сто пъти, а да не показва какво-що изобщо, яко щеш и даже с бъзици. По тоя начин най-много да те почувства като приятелка и да се изпари какъвто и да е интерес.
квак
Под присъствие имам предвид разговори, интерес и опознаване на човека, с който си излязъл, а не просто да стоиш като пън до него. И как можеш да разбереш, че искаш да си с този човек, ако преди това не сте прекарали достатъчно време заедно за да го опознаеш и прецениш? Друг е въпроса ако си на принципа "Ще тръгна с всеки, който прояви интерес към мен/целуне ме/прегърне ме на първата среща, пък раздялата винаги е вариант". Пък и това, че някой те кани да излизате не значи задължително, че иска да ставате гаджета. Това се разбира в процеса на общуване. За това ако ти е приятен човека и си прекарвате добре заедно излизаш с него и виждаш как ще се развият нещата.
Ти с нищо не помагаш на авторите на теми с проблеми!
Ти използваш всяка тема за да изразяваш омразата си към мъжете.
TrollFactory е прав за теб и много други неща!
Значи нямаш принципи и си фурнаджийска лопата.
Сега ще го чуеш за втори път и го потвъждавам!
Идеята може би, но сексът - никога!
Истината често е сурова и болезнена!
Това се отнася и за теб (както и за мен и всички останали)!
![]()