.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Question Гръм от ясно небе

Преди няколко месеца се запознах с едно момиче и започнахме да се занимаваме. Бързо се сближихме и от тогава тя не е спирала да ме търси. Наистина не е спирала... Започна да ми споделя много, а може би и всичко. Аз също съм и споделял доста и винаги съм гледал да и помогна и да я подкрепя във всяка една ситуация. Определено съм улавял намеци от нейна страна. Колкото до мен по-ясен намек от поканите ми за срещи и самото ми присъствие там, както и това че винаги я изслушвам и съветвам (показвам загрижеността си), споделям и т.н., не мисля че има. За тези няколко месеца сме излизали 4-5 пъти, от които така и не намерих момента да "пренеса нещата на следващото ниво". Проблема е там, че преди седмица + забелязах разлика в отношението и. Започна да се държи по дръпнато от нищото, като гръм от ясно небе, а от няколко дни изобщо не подържаме връзка. Естествено, когато я питах дали има нещо (след като няколко дена не се бяхме чували изобщо), на няколко пъти ме увери че няма и се опита да се държи все едно всичко е ок, но усетих отчуждение в отношението и отново. Очаквано резултат нямаше... Съответно опциите за мен са две - или според нея е достигнала някакъв предел в "борбата" и е останала с впечатлението, че нямам интерес към нея, или е от онези пикли, които влизат с гръм и трясък в живота ти(защото точна така стана) и след това си тръгват изведнъж, за да се чувстват по-значими и да се доказват пред себе си от комплексарщина.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    сега ще започнат девствени хора да ти обясняват как била ку*а и т.н.
    Последно редактирано от Blubalu : 10-04-2018 на 16:40
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен Аватара на tori
    Е, бате, 4-5 срещи, харесвала те е и е имало намек, ти най-вероятно не си я и целунал, щото не било подходящ момент. Какво повече искаш от тая жена?! Няма цял живот да се тормози с тебе, риба в морето бол има. Ти си единствения, дето може и има за какво да съжалява в случая.
    квак

Супер фен Аватара на TrollFactory

Lightbulb

Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    сега ще започнат девствени хора да ти обясняват как била кур*а и т.н.
    И с кво помогна на човека освен, че натрупа 1 мнение повече? Не съм девствен, но въпреки това ще кажа, че тая малката е к**а. Оставила е автора не, защото си е мислила, че няма интерес, а просто защото се е появил някой друг (по-готин или по-богат). Така става обикновено. Харесвала го е до минутата, в която не й се е отворила новата възможност. И фактът, че светкавично е избягала от по-нататъшни контакти с автора показва, че няма сърце дори да му обясни как стоят нещата. Точно като к**те.
    Авторе, тегли й една майна по-скоро и спри да я мислиш, защото очевидно няма да я **ш тая. Малката мърла вече си го слага с друг, а ти дори не си й back up план щом е спряла да те отразява.
    Последно редактирано от Blubalu : 10-04-2018 на 16:40

Мега фен Аватара на tori
    ^ А ти, като натропа непознатото момиче и настрои автора срещу нея, много помогна... Кажи как би се почувствал ти след 4-5 срещи, в които обекта на желанията ти не показва нужния интерес? Ще заебеш, без да се обясняваш, нали? Естествено, че няма да се обяснява и да иска да са двамата приятелКИ, кой би искал това?! И естествено, че като не стане с един, след някакво време ще пробва с друг. Пък ако ще и веднага да е, стига да не мотае никого и да не прави на никого неща зад гърба, не виждам проблем. Проблем ще е да мотае по 20 на един път и да не знае какво иска изобщо.
    Ама това, ако го направи мъж, ще ръкопляскаш, че е пич. Ебати двойните стандарти. И като цяло - всички сте много големи и страшни, докато момичета/жени не ви отвърнат със същото. Интересно...
    квак

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    И с кво помогна на човека освен, че натрупа 1 мнение повече? Не съм девствен, но въпреки това ще кажа, че тая малката е к**а. Оставила е автора не, защото си е мислила, че няма интерес, а просто защото се е появил някой друг (по-готин или по-богат). Така става обикновено. Харесвала го е до минутата, в която не й се е отворила новата възможност. И фактът, че светкавично е избягала от по-нататъшни контакти с автора показва, че няма сърце дори да му обясни как стоят нещата. Точно като к**те.
    Авторе, тегли й една майна по-скоро и спри да я мислиш, защото очевидно няма да я **ш тая. Малката мърла вече си го слага с друг, а ти дори не си й back up план щом е спряла да те отразява.
    Спри да си изливаш комплекса, шут.
    Досега веднъж не съм те видяла да кажеш, че някое момиче се държи добре или е свястно, всички винаги са к**ви, даже непознатите. И задължително спят с някого встрани от връзката си...
    Какво да му обяснява, неадекватник? Като я потърси и я заразпитва защо е студена спокойно може накратко да даде да се разбере, че вече е направила каквото е зависело от нея и от тук нататък пасува. Доста възможно като е момиче да намери някакъв относително приемлив начин да не бъде груба. Ти ще се обясняваш ли на някоя, която си виждал 4 пъти и формално сте си точно никакви? Съмнява ме да си толкова "съвестен", съвестта за такива като теб е тясна врата в широко поле.
    4-5 пъти са излизали за няколко месеца. Тя пак много е издържала да няма никакво развитие// ако приемем, че силно е искала нещо да се случи, това тяхното си е мъка. Това просто е откровено глупаво. Момичето си иска да се чувства желано, внимание, закачки, влюбен поглед... обаче получава само "изслушване", вяли чатчета и скапана кучешка привъзраност, както казваше една мацка от тук... Не можеш да кажеш, че е седяла и е чакала като принцеса всичко да й бъде поднесено в златен поднос, момчето си казва, че е проявявала интерес и го е търсила, ама няма да го изнасили, нали?!
    Сигурно ти става по-добре като нареждаш всички на к**ви и боклуци, един вид успокояваш се, че усилията не са си заслужавали, ама дългосрочно такъв подход струва скъпо и ти обещавам, че никой досега не е избегнал цената.
    Последно редактирано от Blubalu : 10-04-2018 на 16:42

Цитирай Първоначално написано от ootiswtf Виж мнението
    Колкото до мен по-ясен намек от поканите ми за срещи и самото ми присъствие там, както и това че винаги я изслушвам и съветвам (показвам загрижеността си), споделям и т.н., не мисля че има.
    Объркал си се и то доста. Откажи намеците. Така де, те може даже да послужат за разпалване на интригата, правени свястно, обаче не това е темата.
    Изслушването и съветите най-любезно и с най-голяма готовност ги предлагат майка й и сестра й, вероятно и адекватните й приятелКИ. Погледни само как звучи... Една връзка върху изслушване и съвети ли се гради, по дяволите?! Дори тийнейджърска? Наистина ли това е основното?
    Покана за среща... окей, това минава за сигнал, че я искаш за гадже, но не и ако го проточваш много дълго във времето, оставайки на същото стъпало. Съучениците и познатите й също предлагат кафета и забавления, нали знаеш? И от някакъв момент нататък просто изчезва разграничителната линия между теб и тях - сам си си го направил.
    Последно редактирано от paradosou : 10-04-2018 на 15:30

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Преди няколко месеца се запознах с едно момиче и започнахме да се занимаваме. Бързо се сближихме и от тогава тя не е спирала да ме търси. Наистина не е спирала... ...Определено съм улавял намеци от нейна страна.
    ...За тези няколко месеца сме излизали 4-5 пъти, от които така и не намерих момента да "пренеса нещата на следващото ниво".
    За 4-5 месеца е можело да се нае* 100 пъти!
    Колко време ти е трябвало да пренесеш нещата на следващото ниво?!
    Тя ти е била навита, но е спазвала външно благоприличие, именно за да не излезе че е **.

Сега, както казва TrollFactory тя сигурно си е намерила друг и ти си станал нежелан !
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Кажи как би се почувствал ти след 4-5 срещи...
    4-5 срещи преди да се стигне до секс, си е чисто губене на време, като с броя на срещите шансовете за секс намаляват !
    3 срещи макс и ако няма секс, по-добре да се мине на следващата!
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    ...веднъж не съм те видяла да кажеш, че някое момиче се държи добре или е свястно, всички винаги са к**ви, даже непознатите. И задължително спят с някого встрани от връзката си...
    Ти нещо против истината ли имаш, че не разбрах?!
    4-5 пъти са излизали за няколко месеца. Тя пак много е издържала да няма никакво развитие// ако приемем, че силно е искала нещо да се случи, това тяхното си е мъка. Това просто е откровено глупаво. Момичето си иска да се чувства желано, внимание, закачки, влюбен поглед... обаче получава само "изслушване", вяли чатчета и скапана кучешка привъзраност, както казваше една мацка от тук...
    И двамата ги е било срам да си поискат секс - това е цялата работа !
    Объркал си се и то доста. Откажи намеците. Така де, те може даже да послужат за разпалване на интригата, правени свястно, обаче не това е темата.
    Намеците в случая са начин да изразим какво искаме, без да ставаме груби или вулгарни.
    Най-вероятно малката мърла "хем я сърби, хем боли" и не е знаела какво иска, дали го иска и дали да приеме, когато ѝ се предлага!

Към автора - не се занимавай повече с тая! Забрави я и намери друга с която да го направиш!
    Протакането на минали връзки е губене на време и няма никаква полза!
    Последно редактирано от Blubalu : 10-04-2018 на 18:24
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Досега веднъж не съм те видяла да кажеш, че някое момиче се държи добре или е свястно, всички винаги са к**ви, даже непознатите. И задължително спят с някого встрани от връзката си...
    Какво да му обяснява, неадекватник? Като я потърси и я заразпитва защо е студена спокойно може накратко да даде да се разбере, че вече е направила каквото е зависело от нея и от тук нататък пасува. Доста възможно като е момиче да намери някакъв относително приемлив начин да не бъде груба. Ти ще се обясняваш ли на някоя, която си виждал 4 пъти и формално сте си точно никакви? Съмнява ме да си толкова "съвестен", съвестта за такива като теб е тясна врата в широко поле.
    4-5 пъти са излизали за няколко месеца. Тя пак много е издържала да няма никакво развитие// ако приемем, че силно е искала нещо да се случи, това тяхното си е мъка. Това просто е откровено глупаво. Момичето си иска да се чувства желано, внимание, закачки, влюбен поглед... обаче получава само "изслушване", вяли чатчета и скапана кучешка привъзраност, както казваше една мацка от тук... Не можеш да кажеш, че е седяла и е чакала като принцеса всичко да й бъде поднесено в златен поднос, момчето си казва, че е проявявала интерес и го е търсила, ама няма да го изнасили, нали?!
    Сигурно ти става по-добре като нареждаш всички на к**ви и боклуци, един вид успокояваш се, че усилията не са си заслужавали, ама дългосрочно такъв подход струва скъпо и ти обещавам, че никой досега не е избегнал цената.
    От опит ти казвам, че този няма симсъл да му обръщаш внимание освен, ако не си психиатър, защото това му е нужно. Болни същества, болнииии!
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Абе вие с какви жени общувате, 4-5 срещи преди секса били загуба на време. Та те още не са се разбрали какви са, още се опознават, разбира се че чак до там няма как да се стигне
    Иначе автора сам си го каза, че самият той е пропускал момента на няколко пъти, за да стигне до по-различно ниво. Нормално е да се отдръпне. И колко пък си важен, че реши, че присъствието ти на срещите ви говори само по себе си за намеренията ти към нея. Че и тя може да каже същото, и тя е присъствала, показала ти е че иска нещо повече ама ти си спал.
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Абе вие с какви жени общувате, 4-5 срещи преди секса били загуба на време.
    И нали уж живееш в щатите ?!
    Какво значи третата среща в САЩ?!
    Или секс, или чао... кукло невежа!
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    Грозния, ти би ли излизал с някоя грозна?
    Да излизал съм!
    Даже съм εβαλ една друга такава, че и пари трябваше да ѝ дам!
    Последно редактирано от Грозния : 10-04-2018 на 20:12

Мега фен Аватара на RapExotic
    За тези няколко месеца сме излизали 4-5 пъти, от които така и не намерих момента да "пренеса нещата на следващото ниво".
    Не е ли твърде малко за няколко месеца само 4-5 срещи? Срещите ви какъв тип бяха - флирт, приятелски, губене на време?

Какво повече искаш от тая жена?! Няма цял живот да се тормози с тебе, риба в морето бол има.
    Искаш да кажеш, че срещите, опознаването и флирта са тормоз? Ако присъствието на даден човек ти харесва може и 100 пъти да излезеш с него преди да станете гаджета без да ти омръзне.

Мега фен Аватара на tori
    Тормоза се изразява в едно мислене от сорта на "Тоя сега какво иска от мен? От куртоазия ли излизаме да му дрънкам неща или наистина ме харесва?! Ама, ако все пак ме харесва, защо не даде някакъв по-ясен знак? Примерно, целувка звучи добре... Дали Минка не е права, че само си чеше езика? Ама тая Минка може да завижда, защото съм по-хубава от нея... Я да кача снимка и да видя кой подред ще я хареса тоя... А, виж, отговорил ми е! Йееееее, ще пиша на Ванчето! Оле, има и усмивка! Ама дали е от хубавия тип усмивки или е, за да не звучи сухо?" И тям подобни терзания.
    квак

^Именно това се нарича флирт и е едно от най-сладките изживявания от една евентуална връзка. Иначе би се получила ситуация от сорта на: "Здравей, аз съм Пешо, на 25 години от Пловдив, искам да съм гадже с теб - (целувка)". Не звучи добре като за първа среща, нали?

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Не е ли твърде малко за няколко месеца само 4-5 срещи? Срещите ви какъв тип бяха - флирт, приятелски, губене на време?
    Наистина е малко. На половината покани отказваше да се видим, а срещите определено бяха нещо между приятелски и флирт.

Въпреки че усещам отдръпнатост не затваря вратата нацяло (например отговаря когато и пиша и се стреми да изглежда незаинтересована, но се усеща че не е точно така). Това ме навява на мисълта, че е дошъл момента, в който си е казала "ако иска нещо ще се поизпоти малко". Все пак съм започнал нещо, а това означава, че ще го довърша. Най-лесно е да и тегля една майна и въпроса да приключи, няма смисъл просто.

Виж какво, предложи и да се видите и и кажи какво реално искаш от нея и какви са ти намеренията, щото очевидно намеците ти удрят на камък и не са толкова ясни, колкото ти си мислиш. Това в случай, че и ти знаеш какво искаш де...
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Виж какво, предложи и да се видите и и кажи какво реално искаш от нея и какви са ти намеренията, щото очевидно намеците ти удрят на камък и не са толкова ясни, колкото ти си мислиш. Това в случай, че и ти знаеш какво искаш де...
    Точно това възнамерявам да направя.

Досега веднъж не съм те видяла да кажеш, че някое момиче се държи добре или е свястно, всички винаги са к**ви, даже непознатите. И задължително спят с някого встрани от връзката си... Какво да му обяснява, неадекватник?
    Вижте, госпожице феминистке, осъзнавам, че изпитвате някакъв вътрешен конфликт и комплекс(и), които съответно неистово ви карат да крякате по мой адрес и да ви иска да шамарите такива като мен, но в действителност опитите ви да бъдете защитница на тези "горки и онеправдани" девойки нападайки мен е смешен и винаги води до пълен провал. Запитай се защо хората се съгласяват почти винаги с моите, а не с твоите безмислени чаршафи, които то
    междувпрочем често са насочени срещу мъжката аудитория. Аз да навлизам ли сега в детайли защо си таква и да те обиждам, че си мъжемразка? Предполагам , че интелигентните потребители тук могат да си правят изводите и сами относно комплексите и шутовщината на останалите потребители и не им е необходимо да им го обясняваш ти. Ти обаче си се заблудила, че представляваш някакъв авторитет във форума и обясняваш глупости по мой адрес. Когато пиша мненията си, гледам да са крайни и безкомпромисни, но за сметка на това полезни. Не бих казал същото за твоите освен, че когато са крайни са насочени срещу мен или някой друг индивид от мъжки пол. Очевидно тази злоба, която изкарваш на показ говори, че някой мъж много те е наранил или изобщо смяташ всички мъже курвари и негодници, но в никакъв случай не може да се каже обратното за мен. В моя случай аз не насъсквам потребителите срещу друг (както ти го правиш опитвайки се да ме разпъваш на кръст тук), а просто в свой стил обяснявам неща, които ако ги кажа по някакъв мек начин просто никой няма да забележе, че съм ги казал.

Като я потърси и я заразпитва защо е студена спокойно може накратко да даде да се разбере, че вече е направила каквото е зависело от нея и от тук нататък пасува. Доста възможно като е момиче да намери някакъв относително приемлив начин да не бъде груба. Ти ще се обясняваш ли на някоя, която си виждал 4 пъти и формално сте си точно никакви? Съмнява ме да си толкова "съвестен", съвестта за такива като теб е тясна врата в широко поле.
    Щом така рязко отвори темата за мъже и за съвест, още повече затвърждаваш предположението ми за теб от по-горе. В случая на автора съвсем не говорим за съвсет, а за това, че тя го е унижила. Както се разбра, но ти може би си пропуснала да прочетеш темата, за да не пропуснеш да стъпиш директно в конфликт с мен, авторът обяснява как тя е влязла в живота му с гръм и трясък, а после като "гръм от ясно небе", както той съвсем красноречиво описва още с името на темата си, му е бил блока. Не му отговаря на съобщенията, крие се като мишка, а до преди няколко дни му си е играела с него и му е давала индикации, че нещо може и да се получи. Е, честно ли е според теб, тя да има право да си играе с него? Той изглежда свястно момче (а те са от притеснителните). Не е искал просто да я чука, искал е нещо повече, връзка може би. А ти го приравни с твоя стереотип, с който явно обхващаш всички мъже, а именно, че са боклуци и не заслужават и четири реда текст обяснения защо е станало така.

4-5 пъти са излизали за няколко месеца. Тя пак много е издържала да няма никакво развитие// ако приемем, че силно е искала нещо да се случи, това тяхното си е мъка.
    Мда, ти си против мен, когато аз говоря така за жените, но пък си за за това мъжа да натегне и да вкара някоя на първа среща в леглото. Само да те светна с един въпрос. Какви са тези жени, които си лягат на първа среща с някой?

Това просто е откровено глупаво. Момичето си иска да се чувства желано, внимание, закачки, влюбен поглед... обаче получава само "изслушване", вяли чатчета и скапана кучешка привъзраност, както казваше една мацка от тук... Не можеш да кажеш, че е седяла и е чакала като принцеса всичко да й бъде поднесено в златен поднос, момчето си казва, че е проявявала интерес и го е търсила, ама няма да го изнасили, нали?!
    Влюбен поглед? Айде моля ти се. Жените много добре знаете като някое момче е хлътнало по вас. И ако виждате, че то е притеснително, това само може да ви радва, че няма много опит и съответно е "по-чист". Но понякога вие просто си искате да бъдете животиснки унижени с груб секс от някой оборотен ебач (секс фантазиите ви са масово такива, достатъчно е да отидете в онзи сайт spodeli.info) а смотаняците като автора унижавате с пренебрежение.

Сигурно ти става по-добре като нареждаш всички на к**ви и боклуци, един вид успокояваш се, че усилията не са си заслужавали, ама дългосрочно

такъв подход струва скъпо и ти обещавам, че никой досега не е избегнал цената.
    Колкто добре ти става и на теб да нареждаш мен... И не е нужно да ме заплашваш. Аз си знам цената, а също и коя колко струва. Не си точно ти тази, която ще ме образова независимо колко ти се иска да ми извъртиш някой курвенски номер на такъв като мен, който "нарежда всички на курви и боклуци." Ще съм колкото си искам безкомпромисен в мненията си! Това е свободата на словото, която ми е гарантирана конситуционно! И твоите заплахи, че ще ми "струва скъпо" са според мен заплахи над личността ми. Ще помня как си ме заплашила и какво си писала по мой адрес дълго време, но бъди сигурна, че това няма да е приятно за престоя ти в този форум, когато се буташ в полезрението ми. Сега се чувствай спокойна да се скриеш за дълго време!

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    От опит ти казвам, че този няма симсъл да му обръщаш внимание освен, ако не си психиатър, защото това му е нужно. Болни същества, болнииии!
    Ти пак изпълзя вместо да си стискаш пъпките. Бяхме те забравили.
    Последно редактирано от TrollFactory : 10-05-2018 на 07:44

^Какво да те заплашвам? Едно, че генерално не съм по конфликтите, въпреки че в случая аз изригнах, друго, че ти сам си се наказал достатъчно. Само вметнах наблюдение, че не става винаги да подозираш жените, че всеки момент ще се проявят като долна отрепка, и същевременно някак по магически начин да се чувстваш ти самия окей в този свят, който по една случайност е съставен и от жени.
    Авторитетът тук изглежда да си ти - не аз обяснявам на авторите на теми колко са наивни, смотани и т.н. Ти си човекът с категоричните мнения, който идеално знае как работят човешките отношения. Като пиша значително по-рядко от теб си позволявам супер категоричност - просто знам, че нещата са комплексни и невинаги от А следва Б. Наричам го отвореност, а за такива като теб сигурно е неувереност и невежество. За мен пък тъпото и упорито придържане към някакви едва ли не догми е пръчка в колелетата и ненужно създава проблеми.
    За пръв път чувам, че съм мъжемразка, ама се съмнявам някой да потвърди. Ако искаш пусни анкета в кофата, направи я колкото гнусна решиш и вземи пуканки. Да, не съм фен на момчета и мъже, които с месеци умуват кога точно да излезете, какво да ти говорят, да те гушнат ли, или е прекалено... И да, сигурно специално тук съм крайна и проявявам твърде малко толеранс;; това обаче как точно значи, че ви възприемам като боклуци?! Нелеп си с "аргументирането" си - един вид излиза, че щом не ми допада протакане без да е ясно ще се случва ли нещо, няма ли, трябва да съм фен на безразробното излизане с когото падне и на секса 2 часа след запознанство... Ти не си нелеп, ти си няколко нива нагоре от нелепостта. Обясни по какъв механизъм като не харесваш лято това задължително значи, че умираш за зима?! Какво правим с междинните сезони?
    Авторката си му отговаря, просто не е толкова ентусиазирана колкото е била - и нормално. Пак си некоректен и си измисляш "факти", само и само да продължиш да защитаваш неадекватното си мнение.
    Пххахаха, това с чистотата ме уби. Чистотата също е комплексно понятие и за твое съжаление изобщо не се изчерпва с праването или неправенето на секс. Има достатъчно момичета, които биха харесали идеята за неопитно момче. На мен също не ми е важно дали и колко опит има някой, стига той самият да не е в конфликт със себе си, чудейки се до полуда за какво ли не. По-интересно е обаче ти ще започнеш ли нещо с девствена мадама (или тъй като жените изначално са по-кофти пола, просто ще решиш, че щом досега не е правила секс, нещо не е както трябва и по-добре да стоиш далеч от нея). Не знам, ти си олицетворението на шегите, че мацките нямат правилен ход. Ако правят секс, дори да е с гаджето, са курви, щото все в някакъв момент щяло да им омръзне с него и да го подведат в първия удобен момент. Ако не правят секс с никого, са непривлекателни или луди, или емоционално смачкани. Е...

А, да, и една изненада за десерт: директното и брутално дърварско изразяване на мнение не говори, че задължително си обективен. Суровостта сама по себе си не осигурява реалистичен поглед върху ничия история. Може да бъдеш груб и да си прав, може и да не знаеш къде се намираш - зависи от достатъчно фактори.
    Последно редактирано от paradosou : 10-05-2018 на 11:25

Мега фен Аватара на tori
    Аз не мога да разбера защо няколко човека говорят за секс, като можеш да покажеш интерес по други начини, за да се стигне до секс. Последната изгора, примерно, ме гушна на 2-3та среща; бъзикаше се с мен, че съм била перфектна за гадже и щял да ме взима; зарязваше си игрите, за да ми пише; даже ми пишеше, докато шофира (което е мега глупаво, но...); слушаше ме и като кажа, че обичам нам-каква храна, нямаше против да дойде с мен или направо ми уговаряше среща в дадено заведение, където се предлага; изпращаше ме до нас дори без колата, щото сме пили по едно и е неадекватно. И още сто неща изобщо. По тоя начин разбрах още на 2-3та среща, че има смисъл да се занимавам, защото отсреща ме харесват достатъчно. И това няма никакво касателство със секса изобщо.
    Рапа и той - Пешо бил и щял да целува мацката на първа среща... Просто, неадекватно е да се надяваш, че присъствието ти някъде показва каквото и да е. Аз също като бях в гимназията присъствах в математика ама ме изпитваха в края на срока какво съм разбрала, не ми пишеха 3ка за присъствие. Някак си, когато искаш нещо да се получи, показваш и правиш неща, за да те разбере другия. Естествено, не всички са като мен и не всички са с яснотата на БТР в срещи/свалки, но все пак... Ако искаш да си разбран, опитваш да се изкажеш възможно най-ясно. Това е. Не разбирам кое му е сладкото на това някакъв пън да ме ръчка да излизаме сто пъти, а да не показва какво-що изобщо, яко щеш и даже с бъзици. По тоя начин най-много да те почувства като приятелка и да се изпари какъвто и да е интерес.
    квак

^Какво да те заплашвам? Едно, че генерално не съм по конфликтите, въпреки че в случая аз изригнах, друго, че ти сам си се наказал достатъчно. Само вметнах наблюдение, че не става винаги да подозираш жените, че всеки момент ще се проявят като долна отрепка, и същевременно някак по магически начин да се чувстваш ти самия окей в този свят, който по една случайност е съставен и от жени.
    Ами заплашваше по-горе, че нещо лошо ще ми се случи и, че гарантираш, че даже й обещваш, ако трябва да сме точни (цитата долу), все едно някак си даже ти ще спомогнеш даже за това:
    такъв подход струва скъпо и ти обещавам, че никой досега не е избегнал цената.
    Авторитетът тук изглежда да си ти - не аз обяснявам на авторите на теми колко са наивни, смотани и т.н. Ти си човекът с категоричните мнения, който идеално знае как работят човешките отношения. Като пиша значително по-рядко от теб си позволявам супер категоричност - просто знам, че нещата са комплексни и невинаги от А следва Б. Наричам го отвореност, а за такива като теб сигурно е неувереност и невежество. За мен пък тъпото и упорито придържане към някакви едва ли не догми е пръчка в колелетата и ненужно създава проблеми.
    Айде, айде, ти си най-отворената към света, а аз съм неуверен и невежа, че влизам в някакви малоумни ситуациации писани от неграмотници и не се страхувам да кажа на всеки какъв е. А ти явно си представяш, че всички трябва да с твоето мнение по всички въпроси, защото си най-отворената и недогматична жена, а ако пък ли не са, тогава става голям проблем и държиш да им кажеш нещата, които каза на мен обаче в случая неуспявайки да погледнеш самата себе си и как това, което каза за мен е релевантно и за теб, защото същото може да се каже и за теб (цитат долу):

Ти си човекът с категоричните мнения, който идеално знае как работят човешките отношения.
    Виж как твоите думи идеално пасват в ситуацията.

За пръв път чувам, че съм мъжемразка, ама се съмнявам някой да потвърди. Ако искаш пусни анкета в кофата, направи я колкото гнусна решиш и вземи пуканки.
    Няма нужда да ти чеша егото със специална тема за теб. А дори и някой да благоволи да пусне тема за твоята персона в кофата, ти ще си стоиш сама да си я гледаш, защото на никого не си интересна. Затова и разбирам горещото ти желание някой случаен като мен да се изплюе по твой адрес, за да ти стане интересно, но не го очаквай от мен. Времето ми е ценно, а ти не си ми достатъчно интересна. Да, признавам, малко повече време ти отделих, но това е заради провокациите ти. Давай още, ако искаш. Всички четат глупостите ти, така че си е за твоя сметка, ако някой те познава тук.

Да, не съм фен на момчета и мъже, които с месеци умуват кога точно да излезете, какво да ти говорят, да те гушнат ли, или е прекалено... И да, сигурно специално тук съм крайна и проявявам твърде малко толеранс;; това обаче как точно значи, че ви възприемам като боклуци?!
    Сама казваш, че прага ти на толеранс е нисък и го показваш в мненията си. Така че какво мнение за теб очакваш, че ще си съставят хората? Ето затова съм го решил, не е съвсем безпочвено обвинение.

Нелеп си с "аргументирането" си - един вид излиза, че щом не ми допада протакане без да е ясно ще се случва ли нещо, няма ли, трябва да съм фен на безразробното излизане с когото падне и на секса 2 часа след запознанство... Ти не си нелеп, ти си няколко нива нагоре от нелепостта. Обясни по какъв механизъм като не харесваш лято това задължително значи, че умираш за зима?! Какво правим с междинните сезони?
    Ти пък си няколко нива над реалността с тези нелепи алегориите за сезоните. Не знам как ти хрумна това за секс след 2 часа запознаство. Очевидно, ако имаш проблем с мненията ми (с мен), то той не е в това, което те казват за мен, а за това, което те казват за теб или за този, който ги чете. Щом заемаш такава позиция, моля те обоснови се по-точно кое не ти харесва. И на мен не ми харесва, че проявите ти на женска солидарност са криворазбрани, но не казвам каква си и какво те очаква в живота само за 2-та поста, които съм ти чел, например.

Авторката си му отговаря, просто не е толкова ентусиазирана колкото е била - и нормално. Пак си некоректен и си измисляш "факти", само и само да продължиш да защитаваш неадекватното си мнение.
    Ето, отново ме обивиняваш за неадекватен, а в същото време ти извърташ фактите с меки фрази като "не е толкова ентусиазирана колкото е била". Това е криворазбраната ти женска солидарност.

Пххахаха, това с чистотата ме уби. Чистотата също е комплексно понятие и за твое съжаление изобщо не се изчерпва с праването или неправенето на секс. Има достатъчно момичета, които биха харесали идеята за неопитно момче. На мен също не ми е важно дали и колко опит има някой, стига той самият да не е в конфликт със себе си, чудейки се до полуда за какво ли не. По-интересно е обаче ти ще започнеш ли нещо с девствена мадама (или тъй като жените изначално са по-кофти пола, просто ще решиш, че щом досега не е правила секс, нещо не е както трябва и по-добре да стоиш далеч от нея).
    През вековете човешка история хората най-много са се борили за чистотата и красотата в една жена. Същото обаче не може да се каже за това, за което жените се борят най-много след като в последните около век и половина им е дадена абсолютно равенство.

Не знам, ти си олицетворението на шегите, че мацките нямат правилен ход. Ако правят секс, дори да е с гаджето, са курви, щото все в някакъв момент щяло да им омръзне с него и да го подведат в първия удобен момент. Ако не правят секс с никого, са непривлекателни или луди, или емоционално смачкани. Е...
    Кога съм казал, че жена, която прави секс с мъжа си е курва? Ти нещо съвсем не си в ред и това твоето в момента е проява на някаква много първична и елементарна злоба спрямо мен обвинявайки ме в нелепи твърдения, които никога не съм казвал, но и да съм казал нещо, което да се извади по такъв начин от контекста, то никога не е било, за да обобщя какви сте всички. Ти еднозначно не си в ред, ако така ме нападаш. Ставаш цинична и долна в опитите си да ме опетниш. Чудно как ще реагираш, ако аз направя така.

А, да, и една изненада за десерт: директното и брутално дърварско изразяване на мнение не говори, че задължително си обективен. Суровостта сама по себе си не осигурява реалистичен поглед върху ничия история. Може да бъдеш груб и да си прав, може и да не знаеш къде се намираш - зависи от достатъчно фактори.
    Мога да кажа същото и за теб, защото дори не знаеш кога да се намесиш в една тема. Все едно, че търсиш мненията на съответния автор просто, за да има къде да изригнеш срещу него (т.е. мен) заради акумулирана злоба в себе си вместо с нещо да помогнеш. Гледай само как обърна фокуса към теб в темата на автора. Това говори едни други неща за теб, които ще ти спестя пред широката аудитория. Очаквам, че с гигантския си интелект и проницателност ще се сетиш какви са и ще поработиш над тях. Бъди по-толерантна и търпелива. Давай възможност на хората да имат различни и дори крайни мнения, не си съдия, нито ще имаш това право тук или в реалния живот. Само лоша услуга си правиш затвърждвайки своя си характер като този, който показваш към мен.

Рапа и той - Пешо бил и щял да целува мацката на първа среща... Просто, неадекватно е да се надяваш, че присъствието ти някъде показва каквото и да е. Аз също като бях в гимназията присъствах в математика ама ме изпитваха в края на срока какво съм разбрала, не ми пишеха 3ка за присъствие. Някак си, когато искаш нещо да се получи, показваш и правиш неща, за да те разбере другия. Естествено, не всички са като мен и не всички са с яснотата на БТР в срещи/свалки, но все пак... Ако искаш да си разбран, опитваш да се изкажеш възможно най-ясно. Това е. Не разбирам кое му е сладкото на това някакъв пън да ме ръчка да излизаме сто пъти, а да не показва какво-що изобщо, яко щеш и даже с бъзици. По тоя начин най-много да те почувства като приятелка и да се изпари какъвто и да е интерес.
    Под присъствие имам предвид разговори, интерес и опознаване на човека, с който си излязъл, а не просто да стоиш като пън до него. И как можеш да разбереш, че искаш да си с този човек, ако преди това не сте прекарали достатъчно време заедно за да го опознаеш и прецениш? Друг е въпроса ако си на принципа "Ще тръгна с всеки, който прояви интерес към мен/целуне ме/прегърне ме на първата среща, пък раздялата винаги е вариант". Пък и това, че някой те кани да излизате не значи задължително, че иска да ставате гаджета. Това се разбира в процеса на общуване. За това ако ти е приятен човека и си прекарвате добре заедно излизаш с него и виждаш как ще се развият нещата.

Град
    София
    ...не аз обяснявам на авторите на теми колко са наивни, смотани и т.н.
    Ти с нищо не помагаш на авторите на теми с проблеми!
    Ти използваш всяка тема за да изразяваш омразата си към мъжете.
    TrollFactory е прав за теб и много други неща!
    ...просто знам, че нещата са комплексни и невинаги от А следва Б.
    ...
    За мен пък тъпото и упорито придържане към някакви едва ли не догми е пръчка в колелетата и ненужно създава проблеми.
    Значи нямаш принципи и си фурнаджийска лопата.
    За пръв път чувам, че съм мъжемразка, ама се съмнявам някой да потвърди.
    Сега ще го чуеш за втори път и го потвъждавам !
    Има достатъчно момичета, които биха харесали идеята за неопитно момче.
    Идеята може би, но сексът - никога !
    ...директното и брутално дърварско изразяване на мнение не говори, че задължително си обективен. Суровостта сама по себе си не осигурява реалистичен поглед върху ничия история.
    Истината често е сурова и болезнена!
    Това се отнася и за теб (както и за мен и всички останали)!
    Рапа и той - Пешо бил и щял да целува мацката на първа среща...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си