Проблемът е, че колкото и такива постове да изчете човек, никога няма да му дойде акъла, докато сам не се убеди в написаното ... Всеки, който е над 16-18г е минал през поне няколко случки, доказващи горната теза, но една част си казват "Аз съм си такъв", друга част продължават да обвиняват жените, че са материалистки и не оценяват "свестните", а трета част просто наистина са си мекошави и неориентирани в живота. Четвъртата част като че ли е най-малка - тези, които си водят първо собственият живот в желаната от тях посока и по желаният от тях начин, пък след това да хванат да водят жена със себе си. Няма как самият ти да не си доволен от това, което правиш и да не знаеш къде отиваш, пък да очакваш някоя жена да е доволна и да иска да тръгне с теб. Няма как и да го "раздаваш тежко", ако си лек - нямаш принципи или не ги отстояваш. И тук пак скромните ми наблюдения са доста отчайващи... Голяма част от момчетата/мъжете не си държат на думата дори, камоли да отстояват някакви по-сериозни принципи. Колкото повече се оглеждам, толкова повече разбирам защо жените са "еволюирали" по този начин и ни тестват по всякакви начини - еми, то много плява, много нещо. И то далеч не е само в "младото поколение".