.
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory

Lightbulb

Цитирай Първоначално написано от pappa Виж мнението
    На 16 съм предложете идея за първа среща защото ресторанти за 16 годишни не ми се връзва а на кино как ще се опознаем изобщо? И да предположим че е на кино аз ли трябва да купя билетите? Пуканки препоръчително ли е да взимам (1-во че са скъпи второ нали гледаме филм не ядем?)
    Това са глупости, че не се връзва да отидете на ресторант, защото сте на 16. Просто си търсиш начини да се самоубедиш, че няма смисъл да хвърляш пари. То си ти личи, че си прошляк де, щом се скръндзиш даже и за едно кино, а ако се стигне до там (недай си боже за теб и твоите финанси) пуканките ще са някаква невъобразима крайност на щедростта ти. Ако искаш да ебеш просто трябва да развържеш кесията. За теб обаче идеалният вариант, ако толкова държиш да минеш на тънко, е да я хванеш я под ръка и да я заведеш в парка... но преди това си купи пакетче семки за 80 ст., за да не е като без хич да не си я черпил и като седнете на някоя пейка го отвори пред нея и й сипи малко семки в ръката и кажи "Аз черпя!", за да се знае, че ти си човекът!
    Последно редактирано от TrollFactory : 10-05-2018 на 08:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си