Първо, надявам се да не си религиозна и да не вярваш на тези глупости относно Ад и Рай. Религията е за хора, които явно не могат да намерят опора в себе си, и я търсят на други места, отделно не се знае какво става след смъртта - спекулации всякакви, отговори никакви. Второ, въобще не им обръщай внимание на тези горе, и аз мога да кажа, че според мен хомофобията е психично разстройство, защото има над 400 вида животни, които проявяват хомосексуализъм, но нито едно хомофобия. Отделно никой не си избира кого да обича и любовта пол не пита. Сега нека развиваме различни гледни точки.
Ще започна с тази, за която най-много се тръби: "Ама как ще е естествено, те лесбийките и гейовете деца не могат да правят, а щом не могат значи природата им е сбъркана и са болни". Тогава какво ще кажете за безплодието при някои жени? И те ли са психично болни, защото не съвпадат с вашия мироглед за "нормално"? А асексуалните? Толкова ограничено и едностранно мислене имате, за което ми е жал. А и ако всички хора тръгнем да се размножаваме, та то планетата ще се пренасели още повече. Да има 7 милиарда човека и да си мислите, че всичките са хетеро, звучи чак комично. Ето друго: "Чи населението кат' е тръгнало да одобрява хомотата, айде и да одобри педофилията и зоофилията, щот' са мноу нормални явно". Между тези 3 понятия има много тънка, но важна разлика. Хомосексуалните двойки са заедно по свое желание, споделяйки общи чувства и осъществявайки едно от най-ценните и важни, и чисти неща, а именно любов. А педофилите? Те надали питат децата дали може да си задоволят нуждите с тях и надали въобще си дават сметка, че нещата, които извършват биха навредили по всякакъв начин на психиката на детето. За тях е по-важно да са сексуално задоволени. Същото се и отнася за зоофилите - пълна липса на емпатия, а като главна цел е как да си задоволят нуждите с някое животно. А и не случайно тези двете се водят за сексуални разстройства, а хомосексуалността се води сексуална ориентация. Смея да допълня, че не може да се определя дали човек става или не само защото е хомо и е наистина трагично да съдите някого само заради това, при положение, че може да има други стотици уникални качества, но нали предразсъдъците са голяма работа...
Отдавна следя темите в този сайт и никога не съм имала намерения да си правя регистрация, но уви, просто с тези коментари нямаше как да не се сдържа. И отделно до авторката - момиче, ако имаш нужда от съвет, или рамо, на което да споделиш, просто ми пиши.