.
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    Пак говориш глупости, явно с нито един националист не си говорил. Спри да си представяш американските националсоциалисти за българските националисти. Сам можеш да видиш какво са завършили, но ти не знаеш за кои говоря, при положение че единствените "националисти", за които знаеш са продажните боклуци от ОП. Казах ти, че нямам проблем различното (Всеки човек е различен и вече го казвам за не знам си кой път), но не всяко различно нещо е хубаво.
    Говорил съм с типичните националисти. Трудно им е да артикулират по смислен начин идеите си. Обикновено едвам завършват училище, а като семейна среда са деца на родители алкохолици, а майките им обикновено са леки жени. Обичат да се обличат като хардкор нацита и да гледат лошо. Когато са на групички обичат да се напиват и после да ходят да бият самотни педали, негри и ***. Смятат, че България е на три морета. Против наркотиците са, въпреки че обичат амфетамини. Не пушат трева, защото обичат да цитират Едуърт Нортън от American History X "Тревата е за маймуните". Като цяло са гледали всички възможни класически филми за скинове. Често са били задържани или лежали за по 1-2 месеца в пандизите. Обичат да са тегави, когато говорят или да ти тегавеят, ако прекалено много ги засипеш с аргументи трудняващи мисловната им дейност. Работят само като общаци. Любимите им теми за световната еврейска конспирация и как тя им е попречила да бъдат читави хора.

Преди време един приятел го бяха пребили група ***, защото е българин. Има още куп други случаи.
    Както има и куп други случаи, в които групичка скинове пребиват случайно преминаващи *** или ***. Аз го виждам като социален проблем. Не расов конфликт. Кой печели от това да бъде пребит някой? Това са комплексарски истории.

Объркал си се. Аз мога, но не го правя, комунистите могат и го правят, правели са го и преди 44-та, и след 44-та.
    Комунистите са друга тема. Но правиш грешката да обвързваш проблема с "еврейския проблем". Така само им правиш услуга на управляващите и до днес червени потомци. Те са ти истинските виновници за това как ти живееш.

Достатъчно добре са си защитили идеите и продължават да го правят. Под 18 съм, стига ти толкова. Ако всички младежи ни впечатляваха идеологиите, щеше да е като между 30-та и 44-та година, когато националистическите младежи и изобщо националистите се опитвали да спасят Отечеството си без груба сила, докато ремсистите и другите комунисти ги малтретирали и убивали безмилостно, но на теб това едва ли ти е ясно, защото си нямаш и на представа за какво говоря.
    Ами, ако си под 18, предполагам, че си между 14 и 16. Доста си малък, но не виждам защо има да го криеш. Има време да развиеш критическото си мислене и да разбереш в колко глупости вярваш. Така че няма да се напъвам излишно с теб за момента. Вярвай си в каквото искаш засега. Само ще си отмине.

Всяка книга е знание. Колко пъти си я прочел, за да кажеш, че е боза? Също обичам да колекционирам.
    Точно тази не бих я чел няколко пъти. Похвално е, че колекционираш. Но дано не само колекционираш, а четеш и мислиш на колекциите си.

Ционизмът измислица, то тогава Израел е юдаистка страна.
    А лъжците, евреите, педалите и антибългарите не използват пропаганда, в началото на поста ми не съм споделил никаква пропаганда, нали?
    Кажи ми какви лъжи? Кои други са антибългарите освен комунистите?
    Последно редактирано от Blubalu : 11-08-2018 на 15:10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си