- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хомосексуалистите в ада ли отиват?
Говорил съм с типичните националисти. Трудно им е да артикулират по смислен начин идеите си. Обикновено едвам завършват училище, а като семейна среда са деца на родители алкохолици, а майките им обикновено са леки жени. Обичат да се обличат като хардкор нацита и да гледат лошо. Когато са на групички обичат да се напиват и после да ходят да бият самотни педали, негри и ***. Смятат, че България е на три морета. Против наркотиците са, въпреки че обичат амфетамини. Не пушат трева, защото обичат да цитират Едуърт Нортън от American History X "Тревата е за маймуните". Като цяло са гледали всички възможни класически филми за скинове. Често са били задържани или лежали за по 1-2 месеца в пандизите. Обичат да са тегави, когато говорят или да ти тегавеят, ако прекалено много ги засипеш с аргументи трудняващи мисловната им дейност. Работят само като общаци. Любимите им теми за световната еврейска конспирация и как тя им е попречила да бъдат читави хора.
Както има и куп други случаи, в които групичка скинове пребиват случайно преминаващи *** или ***. Аз го виждам като социален проблем. Не расов конфликт. Кой печели от това да бъде пребит някой? Това са комплексарски истории.
Комунистите са друга тема. Но правиш грешката да обвързваш проблема с "еврейския проблем". Така само им правиш услуга на управляващите и до днес червени потомци. Те са ти истинските виновници за това как ти живееш.
Ами, ако си под 18, предполагам, че си между 14 и 16. Доста си малък, но не виждам защо има да го криеш. Има време да развиеш критическото си мислене и да разбереш в колко глупости вярваш. Така че няма да се напъвам излишно с теб за момента. Вярвай си в каквото искаш засега. Само ще си отмине.
Точно тази не бих я чел няколко пъти. Похвално е, че колекционираш. Но дано не само колекционираш, а четеш и мислиш на колекциите си.
Кажи ми какви лъжи? Кои други са антибългарите освен комунистите?
Последно редактирано от Blubalu : 11-08-2018 на 15:10