И втора част:

Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
Пак ми прочети предното мнение, от какъв произход е Ленин? Впрочем днес е един много важен ден относно болшевиките Ленин и Троцки, които имат доста интересен произход. Е, троцкизмът наистина се противопоставя на сталиновите идеи, но нека да не забравяме благодарение на кои се стигна до тях.
Хайде стига, ти явно изобщо не ме четеш щом казваш "да не забравяме благодарение на кои се стигна до тях." Вече ти се аргументирах по-горе, че болшевизма няма нищо общо с евреите. Да, Ленин действително е имал дядо от еврейски произход, но е бил православен християнин. Според еврейските традиции, дори и дядо му да е евреин, това не е достатъчно, за да бъде и той самият евреин. Майката трябва също да бъде еврейка. Бащата и майката на Ленин не са евреи и по това правило и той категорично не е евреин. До тук по този въпрос.

Виждаш гледните точки на Хитлер, от онази си година през затвора, освен това са казани наистина доста вярни неща като:
"Народите, които не желаят да отстояват честта си, рано или късно губят свободата и независимостта си, което, в края на краищата, е наистина справедливо, тъй като мизерните поколения, лишени от чест, не заслужават да се ползват от благата на свободата."
Ок, но като литературна стойнст е нищо особено.

"Весели, забавни, антикомунисти, патриоти и националисти", не знам как очакваш да ти ги опиша, аз и да го направя няма никаква полза, ти сам трябва да си сигурен в тези схващания.
Де да бяха. Върни се малко по-нагоре, за да видиш пак моето определение.

Антибългарско*. И тук ти казах как сам да се увериш.
Аз за себе си знам в какво и как да се уверя. Въпросът ми беше към теб дали може да ми покажеш нещо конкретно антибългарско от тези НПО-та.

----Преди 80 години еврейски терорист докарал до неизбежно състояние един от секретарите, фон Рат, на посолството на Хитлерска Германия в Париж.
Разшири мисълта си за това последното, което казваш, че не ми станя ясно какво точно искаш да кажеш с това ни в клин, ни в ръкав.