- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хомосексуалистите в ада ли отиват?
Не знам тази майка и такива като нея невменяеми ли са нещо или е нямало места в някоя от класическите скаутски организации там, но това в действителност е някаква топ простотия. На 11 детето й вече било сигурно, че е бисексуално и отделно на това му трябва секс клуб, за да общува с други обратни и да ходи на паради... Няма ли закрила на децата да се намеси тук нещо? Или това е някаква провокация?
Да, осведомил съм се. Нито Маркс, нито Ленин са били спонсорирани от Ротшилд. (Вече ти го обясних по-назад в детайли)
Е, значи съм прав за съдържанието на тълпата. А щом тя е пълна с такива индивиди, значи и събитието както и хората в него са крайно компроментирани, така че няма особен смисъл да го защитаваш.
Точно в навечерието и по времето на ВСВ, както и в съвсременен контекст, тази символика се приета като символ на нацизма и нищо друго. Асоциацията на всеки е ясна. А това, че свастиката е древен символ не оправдава нищо. Защо не са сложили знака на Тангра по копчетата и значките си, ами са последвали модния тренд в Европа по това време и са избрали точно свастиката? Хайде да не копаем под вола за теле.
Нормалните хора нито ходят на прайда, нито на марша.
Какви шансове по-точно са им били дадени през последните няколко десетилетия освен, че по времето на соца са били събрани от всички краища на страната и натикани насила по градовете, въдворявайки ги в квартали тип гета, в които живеят и до днес? И колко хора наемат цигани освен за мръсна работа? Огледай, помисли и ще видиш къде е проблема. Току виж ти проблесне, че когато се отнасяш с някого като с циганин и той ще се държи като такъв.
Кво точно съм споменал, че вече забравих и ме мързи да се връщам да препрочитам? Със сигурност, ако ми извадиш нещо от контекста има възможност да не бъде тълкувано правилно.
Значи, има си определени цивилизационни норми, които от всякаква морална и юридически гледна никога няма да бъдат допуснати. Курварлъка, наркоманията и простащината винаги са били в рамките на нормалното за човешкото общество. Педофилията е съвсем друг казус и никой в западното общество, в което живеем, който да е с всичкия си не би я допуснал за норма. Спи спокойно.
Е, постни го тук. Защо да е проблем?
Вярно, че някой може да има интерес от това цифрите да се надуват, но като цяло няма значение. Всички исторически данни се преиначават така както и държавите умишлено си задават колкото се може по-далечни исторически дати на основаването си, за да подчертаят авторитета си. Правя просто аналогия, не се впускай да опонираш. Няма смисъл да разводняваме темата с това.
Не винаги истината е поносима за хората или полезна. Но ние с теб няма как да знаем истината по въпросите, които дискутираме. Може само да бъдем убедителни пред себе си и до колкото е възможно пред другите, които ни се иска да ни разберат. Надявам се да разбираш всички мои гледни точки. Нямам за цел да се скарам с теб накрая. Просто ми се ще да ти отворя очите по някои теми, по които ми се струва, че имаш нужда от други гледни точки освен тези на "националистите", които са ти ги наляли в крехката възраст, в която си. На 14-15-16 човек по-лесно приема някои неща за чиста монета.
Стига с тия наркотици и кючеци. Дори аз съм убеден, че всички твои набори са такива.
Не се държа никак. Нямам специално отношение към теб, ако това те притеснява. Реалността днес е на индивидуалните характери, а не на колективните. Привързването към собствената си националностт и всичките фикции и демагодията, които обикновено я съпровожодат, не позоволява на един индивид да се открехне за много други важни и значими неща. Приключвам тук, защото се изморих да споря. Нека се пренесем в някоя друга тема.