Първоначално написано от
tori
Започнах си поста със "Всички тук сте ужасни хора и съм възмутена!", но се сетих, че аз, ако нахраня незнаещи и необразовани, също съм ужасно ужасна. Нека да изясним какво точно е хомосексуализма, пък чак тогава да го мразим, а?
ХомусексуализмЪТ не е и никога няма да е нещо ненормално, изродстване или психична болест. Не е болест като цяло. Както Даун не е болест, а особеност. Когато имаш влечения към същият пол, значи че не си получил хормони в правилни пропорции/количества през наталното си развитие. Както липсваща хромозома - имал си "добрият късмет" да се случиш такъв. Обаче не си по-лош от останалите, не си по-различен. След като мразите ЛДБТ общността, мразите ли и вродените особености? Примерно, родилни белези, 6ти пръст, такива неща?
Ок е да не харесваш афиширането, гей-парадите и това гей да ти е до задника - аз също; ок е да се правиш, че даунчета няма по света, ако така ти е удобно. Ок е да не си съгласен с много неща. Но не и да обясняваш как някой е болен и едва ли не щял да ходи в ада. Не оправдавам това. Не мога да го оправдая, и да искам. Не е нормално. Вие не сте нормални.
Авторката, ако не е трол, може да е сигурна, че адът е тук, на земята, сред тия идиоти, дето ще възпитават деца. Друг ад аз не познавам.