.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Пак прочети какво сме писали.
    Цитирай Първоначално написано от DeadlySmile Виж мнението
    Добре щом според вас това е изродско, ненормално и развратно, но не аз съм си избрала сексуалната ориентация ? Можете да кажете, че го правя, защото е "модерно", но не аз съм наясно със себе си още от 7 годишна, а тогава дори не съм знаела за различните сексуални ориентации и с течение на времето вече разбрах.
    Никой не е избрал да бъде от дадена раса, пол или пък да бъде "дауновец", аутист и така нататък, това не означава, че не е грешка на природата, сещаш се? (Не съм споменал, че сте грешка на природата, а, че ориентацията ви е нещо средно - както искайте го разбирайте).

Просто тези хора не са приети от обществото, не защото са лоши и вредни, а защото са различни!
    Защо различното да не е вредно? А хомо пропагандите, които вече са масови защо да не са вредни? В тях участва и втълпяването от най-ранна възраст, че тези лайна са нормални, нали така? Е, що пък да не са вредни?

Хомосексуалността е премахната като психично разстройство още през 1990, така че, не НЕ сме психично болни. Ние сме хора точно като вас и това да обиждате по такъв грозен начин ви прави по-лоши и от нас

От кого е премахната като психично разстройство? От американците ли? Ако шизофренията бъде премахната от класацията "Психични разстройства", това означава ли, че шизофрениците не са психично болни? Между другото, трансовете/травестите са си баш психично болни, от толкова прием на хормони мозъкът им е направо изпържен.. ако не и от самото си раждане да са психично болни Пък и като някой ви нарече психично болни не означава, че ви обижда, ако аутист го нарекат аутист значи, че го обиждат ли?

Колкото за децата, хомосексуалистите също могат да имат деца.
    Само ако си осиновят, иначе 2 момченца или 2 момиченца как могат да си създадат? Не казах, че не можете да си имате, а че нямате бъдеще.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си