.
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    Не, що? Да си Българин е гордост, в България да не би расизмът да е безпричинен? А *** и онези организации не проявяват ли расизъм към нашия народ? По-горе цитирах какво казах за различните. Личи си, че вярваш в газовите камери, такива неща не е имало - https://www.vbox7.com/play:ac3a6063f8, самите филми и пропаганди се оплетоха в лъжите си. Аз нямам такива садистични мечти (Е, с радост ще измъчвам изнасилвачи, педофили или чалга "звезди"), отчасти съм ЗА трудовите лагери, отчасти съм ПРОТИВ. По-добър вариант са гетата и кастрирането, но съм съгласен съществата, които са си доказали антибългарските и античовешки убеждения да работят принудително.
    Не виждам признаци на расов конфликт в страната ни. Никога не е имало и дано да няма, въпреки идиотите, които се качват на вълната на популизма на чичковците, които добре са осъзнали, че идеологията и националсоциалистическата доктрина хващат в мрежите си лесно доста балъци.

Пак неверни неща, болшевиките искат избиването и унищожаването на всяка една тяхна пречка, също, че и сами си избиват невинният народ и хората и нарочно ги измъчват, това е гнусно и извратено.
    Ти ако можеш същото ще правиш като тях.

Вождът не ми е чичо Ади, а кои са му идеите всъщност? Моят вожд е България, а идолът ми е човекът, който съм сложил за профилна.
    Така както му говориш на галено ми говори, че ти е вожд.

И аз си мислех, че така стоят нещата, но малко се запознах със "садистичните идеи" на Хитлер, поговорих с няколко националисти и с техните противоположни личности и си промених мнението.
    Аз не искам хората да ги е страх, а точно обратното, ти ме приемаш за някакъв бабаит, вероятно защото вярваш на медиите, но истината е много по-различна и вече доста пъти съм писал за тези неща тук и в други сайтове.
    Поговорил си с разни бивши, настоящи или бъдещи панзичии и отрепки (както вече ги нарекох по-горе). Едва ли са си защитили идеите по впечатляващ и брилянтен начин. Ти си просто малък (не каза на колко си) и си лесно впечатляващ се.

Не се правя на скин, няколко пъти си бръснах главата, защото си преебах част от космите по нея и май ще продължа да се бръсна, в противен случай косата ми изглежда грозно, а и вече много бързо расте. Нямам "Моята борба", мисля да си я купя, но съм чел части от нея от pdf вариант и мога да кажа, че някои неща са доста тъпи, но други доста правилни и верни. Трудно ще демагогствам пред хора, които слушат чалга, хвалят се с пиенето си, кефят се на наркотиците и простотиите, не познават освободителните им герои, но все пак Хитлер е малоумник в техните очи.
    Ето, мислиш да си я купиш. Само дето е пълна боза. Има къде къде по-стойностни книги, с които да си запълниш времето.

Философия - любов към мъдростта и науката.
    Във философията се разглеждат широко религията (поне при нас е така) и доказателствата за съществуването на паранормалното, Бог, Божиите сили и тем подобни, както и се вади извод, че тяхното присъствие е истинско. Също, че винаги се слагат под една категория, това намеквах под "философията и религията са комбина".
    Религията може да стъпва върху философски идеи, но самата тя е вече отделна от философията след като стане институционализиран инструмент на властта.

Да, помисли малко повече какво имам предвид под "ционизъм-марксизъм". И не, това не е като "нацизъм-расизъм" или "фашизъм-антихуманизъм" - напълно изпразнени и безсмислени съединения.
    Ционизмът е художествена измислица, която Сталин и Хитлер използват в пропгандата си. Можеш да прочетеш и сам, не ми се впуска в дълги разяснения.

Евреин ли си? Не се заяждам.
    Жив и здрав.
    Ариец съм.
    Последно редактирано от Blubalu : 11-08-2018 на 16:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си