.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Пак ще се наложи да пусна мнението си на 2 части заради ограниченията в символите.
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Художествена измислица??? Доста неточно написано. Самите евреи много биха се учудили на подобно твърдение. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6...B7%D1%8A%D0%BC Теодор Херцел!!! Не, че имам нещо против тях. Просто уточнявам някои исторически факти.
    Значи, за да бъдем по-точни, нека уточня, че говорих за художествените измислици (конспиративни теории), които до такава степен заобикалят ционизма, че го превръщат в нещо, което хората мислят, че е извън пределите на Израел и дори обхваща целия свят прихващайки в лапите си всяка националност. Ционизмът е нищо повече от национална доктрина със своите особености като например, че всеки евреин гражданин на друга държава по света, стига да докаже, че е наистина евреин, има право да получи гражданство в Израел. Арабите гледат на ционизма като на колониална доктрина заради политиката на Израел относно Палестина. Но мащабът на ционизма не се разпростира по-надалеч от това. Старомодните анти семити използват думата ционизъм в съвсем друг смисъл, често отнасяйки всичко, което не харесват към него. Така тази дума погрешно излиза съвсем извън смислените си пропорции и повечето хора, включително и вие тук почвате да й придавате свръхестествен смисъл. Че едва ли не става въпрос за господстващата конспирация в дъното на всички конспирации. Ето за това казах, че е художествена измислица в конетекста, в който вие я използвате.
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    http://www.bg-mamma.com/?topic=1064217
    Научи що е то педалска пропаганда и как работи.
    Една тема във форум бяга далеч от дефиницията за пропаганда. По твоята логика ти или аз в момента пропагандираме нещо. Толкова си удобен, за да бъдеш промит. Сигурно като нищо би се съгласил да махнат чл. 39, ал. 1 от конституцията стига да ти кажат, че това ще ограничи "педалската и юдейската пропаганда". После направо да върнат член 1 и повече никакви гейове и лезбийки. Само строг морал и дисциплина!

Арабите са по-големи терористи и от комунистите. Никъде не съм казал, че са изчадия на Сатаната. Впрочем евреите и арабите не се харесват особено, цял свят мрази и двата народа. Но за евреите омразата е насочена специално към ционистите, юдаистите са промити и ги следват.
    Защо да мразят евреите? Омразата към евреите се насажда от векове чрез популизъм. Евреите са били преследвани, както и циганите, защото са отказвали да воюват във войните на европейските народи. Само дето виждаш разликата между двете племена. Чудя се защо точно евреите са ти трън в очите. Родителите ти плащаш ли социалните помощи на някой евреин? Не мисля.

Че асексуалността не е ориентация и е трудно да се определи. Това лято на парада имаше деца под 12 годишна възраст, миналата година майката на един приятел завела 8 годишната си дъщеря и тя им се кефела на педалите.
    Кой им се кефи на педалите освен самите педали? Какво като група хомота си организират празник? Всички ли ще се изпедерастят от това? А когато на вече уж бившите комунистически празници се развяват червени знамена с тоталитарни символи и се водят деца всички мълчите. Лесно е да се нападнат педалите. Те са основните виновници за моралната и икономическа разруха на страната ни. Ааа, да. Забравих! Чифутите също са виновни!

Стига си се правил на остроумен, не си и забавен. След време може на всеки ъгъл наистина да дебне по един педофил или двама педали или две лесбийки да се целуват.
    Да, щото сега на всеки ъгъл се целуват хетерота. Но след време на всеки ъгъл ще се целуват педали и лезбийки.

Искаше снимки, дадох ти ги. Дадох ти и други доказателства, факти и аргументи, но изглежда, че не знаеш как се чете.
    Ти май не си съвсем наясно какво имах предвид. Все едно аз да ти извадя колкото се може повече снимки на летящи чинии от google и с това да се обоснова, че има извънземна заплаха за земята.

И на мен рядко ми се налага да говоря с толкова добри тролове.
    Благодаря, приемам го за комплимент. И все пак основната ми функция не винаги е да троля.

А по твоята логика наркокартелите и мафиите не са проблем на обществото и хората, защото след като е "наркокартел" се предполага, че не е за всеки.
    Тотално правиш завой в друга посока. Кой ти е говорил за наркокартели? Дебатите не са ти силната страна.

Никой не е казал, че трябва да си за зообраковете. Ти тотално изменяш темата.
    Не, не я изменям. Дадох съвсем релевантно поставен пример.

Аз съм си го доказал, ти можеш сам да си ги потърсиш в www.google.com, не са 1 или 2, няма да ти е трудно.
    Хайде, покажи, че знаеш ти за какво говориш и ми посочи сам от твоите източници. Не забравяй колко необятен е интернет. Значи, всеки може да си намери източник. Но аз искам ти да ми посочиш. Така е най-лесно "Влез и си потърси". Показваш единствено колко си предубеден и как лесно отстъпваш, защото а) мързи те да търсиш б) сляпо си се доверил някаква позиция и не знаеш изобщо какво да търсиш и как да го провериш.

Трябва да си уникално тъп, за да си мислиш, че говоря за всеки гей, при положение че по-горе казах за кои говоря.
    Не виждам как не говориш за всеки гей след като използваш омерзителни думи като "педал" и "педераст" докато говориш по темата. Изкраваш всяка проява на различие като нещо гнусно, което ти пречи да живееш и да се развиваш. Ако едва ли не не се натикат всички до един в превъзпитателни трудови лагери няма как да сполучи обществото.

Чувал съм стотици мнения за националсоциализма и твоето е най-малоумното, някои от другите бяха доста смислени Пак ти казвам, първо разбери какво представлява националсоциализмът и тогава говори, личи си, че не си много наясно и ако наистина не си трол, то ти си изключително промит човек, който току е научил за идеологиите от учителките, които ни преподават.
    Малко указание: Уикипедия няма да ти помогне.
    Ти пък много разбираш от национал социализъм. Колко добре звучи само "национал" и "социализъм". Дай да си го наричаме както си е накратко: нацизъм. Та нацизмът, драги, е идеология защитаваща антисемитизма, оправдава геноцида, когато го смята за необходим, подкрепя евгениката. Нацизмът също така има за цел смяната на традиционната църква с нова религия, обединявайки смесица от специално подбрани елементи на немско-нордическия паганизъм, християнството и мюсюлманството (като дори от последните две дори самият Хитлер харесва повече мюсюлманството, защото то смята, че кореспондира повече с идеята, че мъжът трябва да е войн). Не е случайно, че Хитлер се е интересувал толкова много от окултното. Искал е да създаде нова религия за своя народ. Нацизмът е смесица между национализъм и социализъм като взима най-лошото и от двете.

Какъв газ, какво горене, бе? Ти въобще знаеш ли какво говориш?
    А ти знаеш ли за какво говориш? Понеже по-горе нещо почна да отричаш Холокоста, а това са ви основните опорни точки. За това сметнах за необходимо да ти кажа, че едно тяло гори и без да е необходима газ в случай, че беше помислил да почнеш спора как сметките за газ на немската армия не са били достатъчно високи, за да свидетелстват, че са горени толкова много хора. Това го чети просто по междудругото. И аз нямам особено желание да се хабя точно по тази точка. А ти деликатно сам избяга от това да я защитаваш, което е хубаво.

Ако наричаш демагози хората, които са против престъпниците и извратениите (не говоря за Антонов, който ми идва малко краен, а като цяло, хубаво е да се запознаеш какво се е случвало с престъпниците, курвите и други таласъми в Третия Райх), не знам какво да ти кажа.
    Ами за теб гей е равно на престъпник. Това е демагогията тук. Не защитавам никакви изнасилвачи и престъпници. Сега ще кажеш сигурно "къде съм казал, че да си гей значи да си престъпник". Е, бих ти отговорил да помислиш какво излиза от всичко, което каза до тук и по какъв начин излиза, че си на обратното мнение.

Одобрявам го, защото евреите са изключително лъжливи, подли и нагли и все пак, когато видяха, че има сила, която да им се противопостави (Хитлер), накрая те решиха пак да излъжат. Началото срещу омразата към евреите е много преди Хитлер. Хубаво е също да разбереш за причината, поради която са мразени в Германия - тя не е, защото не са арийци
    Кажи името на един евреин, който лично е направил нещо против България. Един еврейски терорист, който е убил невинни българи или поне нещо в този род. До тогава не виждам причина да имаш някаква омраза към този древен народ.
    Последно редактирано от TrollFactory : 11-06-2018 на 14:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си