.
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Threaded View

Повече от фен
    @LoveSofia
    Като цяло за някои неща съм съгласен с теб, за други не съвсем, но е хубаво, че търсиш истината.
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    Расов конфликт е. Ако не са скинарите, то кой друг ще се опълчи на *** репресии?
    Мисля, че в случая скинарите и *** са просто пионки. Не е нормално дадена група от хора да има привилегии. Но живеем в страна, в която законите не се прилагат равно за всички, за съжаление. Ако се абстрахираме от етноса на хората - излиза, че полицията не си върши работата и една група от хора взима нещата в свои ръце, което обаче не бива да се случва и говори за беззаконие. Саморазправата би могла да подпали фитила на етнически конфликт или в другия случай да отложи проблема. Проблемът е в горните етажи, които намазват от цялото това разединение. Но засега няма алтернатива там.
    Виж МНОГО ама МНОГО добре страниците на БХК, Шалом, София Прайд (не ги наричам антибългари, защото за хомосексуалисти), виж и техните партньори и мисля, че ще разбереш кои са другите антибългари, за които говоря.
    Съгласен съм - натрапват разни идеологии въпросните организации.
    Иначе на повечето хора не им пука изобщо кой каква сексуална ориентация има, стига да не я натрапва, както правят тези от прайда. Мега досадно е да парадираш с каквото и да било и по този начин по-скоро си вкарват автогол. Излиза, че по-скоро търсят внимание, отколкото разбиране и приемане.
    Последно редактирано от Blubalu : 11-12-2018 на 09:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си