- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хомосексуалистите в ада ли отиват?
@LoveSofia
Като цяло за някои неща съм съгласен с теб, за други не съвсем, но е хубаво, че търсиш истината.
Мисля, че в случая скинарите и *** са просто пионки. Не е нормално дадена група от хора да има привилегии. Но живеем в страна, в която законите не се прилагат равно за всички, за съжаление. Ако се абстрахираме от етноса на хората - излиза, че полицията не си върши работата и една група от хора взима нещата в свои ръце, което обаче не бива да се случва и говори за беззаконие. Саморазправата би могла да подпали фитила на етнически конфликт или в другия случай да отложи проблема. Проблемът е в горните етажи, които намазват от цялото това разединение. Но засега няма алтернатива там.
Съгласен съм - натрапват разни идеологии въпросните организации.Виж МНОГО ама МНОГО добре страниците на БХК, Шалом, София Прайд (не ги наричам антибългари, защото за хомосексуалисти), виж и техните партньори и мисля, че ще разбереш кои са другите антибългари, за които говоря.
Иначе на повечето хора не им пука изобщо кой каква сексуална ориентация има, стига да не я натрапва, както правят тези от прайда. Мега досадно е да парадираш с каквото и да било и по този начин по-скоро си вкарват автогол. Излиза, че по-скоро търсят внимание, отколкото разбиране и приемане.
Последно редактирано от Blubalu : 11-12-2018 на 09:53