Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
Ставаше въпрос точно за шумкарите - не, не са друга тема. Един от основателите на болшевишката партия от какъв произход е? Съгласен съм, че управляващите имат най-голяма вина за целия боклук по света.
Юдео-болшевишката връзка има своите исторически корени, но тогава Израел още не е съществувал, за да се предполага някаква централна организация координираща евреите. А и освен това антисемитизма в съвестска Русия е много силно изявен при режима на Сталин. Русия изобщо не подкрепя създаването на Израел. Сталин става параноичен след края на ВСВ съзирайки в ционизма (националната доктрината на Израел, върни се по-горе, за да видиш какво съм написал по въпрос на нея: https://www.teenproblem.net/forum/sh...1#post11608487) опит за налагане на антикомунистически движения на югоизток и нарежда преследването на много евреи по това време.

Предполагаш правилно, но аз не виждам защо да го крия, само защото не мисля, че точно в тази тема трябва да си казвам годините ли?
Нищо не съм казал за годините ти. Единствената добра новина е, че си малък още и имаш още мнооого време пред себе си да четеш и да промениш настоящите си възгледи.

В такъв случай е хубаво да не казваш, че е боза.
Добре, а ти какво мислиш за тази книга? Какво полезно очакваш да научиш от нея?

С типични националисти не си говорил, а с "филмари" и мутри, които обикновено са мои набори. Прекалил си с кежуал глупостите. И аз си ги мислех по такъв начин, но малко се задълбочих в съответните теми и разбрах, че не винаги нещата стоят така както ни ги предоставят.
Добре, какви са типичните нацита?

Виж МНОГО ама МНОГО добре страниците на БХК, Шалом, София Прайд (не ги наричам антибългари, защото за хомосексуалисти), виж и техните партньори и мисля, че ще разбереш кои са другите антибългари, за които говоря.
Не мисля, че тези организации правят каквото и да било антиконституционно.