.
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Threaded View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Пак говориш глупости. Така нареченият "Народен съд", както вече казах по-рано и не знам защо е необходимо да ти повтарям нещо, за да вникнеш в него, е реализиран активно в продължение на няколко години из цялата страна. Ако 50% (или половината както ти казваш) от "съдиите" или изпълнителите на наказанията са евреи, това ще рече, че България е била под еврейска, а не съветска окупация.
    Имаше предвид месеци, не години, нали? Не, просто голям брой евреи по това време са били комунисти.

За да си скинар, трябва да си отрепка. Но добре тогава, покажи ми един поне, който да е с такуси на свастики и орли, да има ткаъв лайф стайл и същевременно да работи нещо елитно.
    .
    Аз ти казах, че не всички скинари са такива, твоята представа е грешна и те са главните хора, противопоставящи се на ***, а ти искаш да ти покажа скин какъвто ти ми описваш с работа?? Е, НС имат свой боен клуб, в който тренират хора от различни възрасти, но те не са такива като от твоето описание. Не мога да те разбера, искаш да ти покажа някой скинар с бизнес като на Домусчиев, отричащ тревата, но взимащ амфетамини със свастика на челото???

Хайде стига, ти явно изобщо не ме четеш щом казваш "да не забравяме благодарение на кои се стигна до тях." Вече ти се аргументирах по-горе, че болшевизма няма нищо общо с евреите. Да, Ленин действително е имал дядо от еврейски произход, но е бил православен християнин. Според еврейските традиции, дори и дядо му да е евреин, това не е достатъчно, за да бъде и той самият евреин. Майката трябва също да бъде еврейка. Бащата и майката на Ленин не са евреи и по това правило и той категорично не е евреин. До тук по този въпрос.
    А нещо за Троцки (Сетих се, уж семейството му не е било много вярващо)? А за Маркс? И независимо какво си говорим, да, Ленин е имал отчасти еврейска кръв, ако ще и от бащина линия да се наследява еврейството, той е имал еврейска кръв от бащата на майка си, но нищо, да кажем, че не е бил евреин. Разбирам да беше в ситуацията като на Хитлер, където вторият баща на неговия баща е евреин, но това не е същата ситуация. Дотук по този въпрос, наистина е друг смисълът на темата и тотално я изменихме.

Аз за себе си знам в какво и как да се уверя. Въпросът ми беше към теб дали може да ми покажеш нещо конкретно антибългарско от тези НПО-та.
    Като споменем за ненавистта си към футболните фенове (Нарочно споменаване на ЦСКАтиреСофия), класация "Човек на годината", в която е бил Полфрийман, умишлено убил левскар (и наръгал друг) студент по право, съюзът им с Шалом, които умеят да се намесват в чужди неща и да лъжат. Известни са и с подкрепа на лъжи против български генерал. Също за пребитият от левскари негър близо до сградата на МВР (като полицаи гледали без да се намесили), които по време на побоя издавали маймунски звуци, за тях и Благовест Асенов бил *** (сутеньор, затворник с над 15-20 дела за кражби), докато крещял "Хайл Хитлер". Споменават за българския расизъм, но не споменават от какъв произход е убиецът на журналистката в Русе, няма да казвам, че е спомената не заради самото убийство, а защото е жена, не споменаха за пребитият и ограбен 80+ годишен дядо от *** в Славяново, не споменават за *** престъпления и усилено ги избягват, но когато някой от "малцинствата" бива пребит, то това се счита за фашизъм или нацизъм, расизъм, ксенофобия и какво ли не. Да продължавам ли?

Разшири мисълта си за това последното, което казваш, че не ми станя ясно какво точно искаш да кажеш с това ни в клин, ни в ръкав.
    Нищо, просто го споделям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си