- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли значение размера, ако е девствена?
Има ли значение размера, ако е девствена?
на 15 съм
между 17-18см ми е дълъг
и е жалките 12 см дебел...
Понеже от скоро с приятелката ми говорим за секс, а двамата сме девствени ще има ли значение какъв е размера на пениса ми, след като тя не е отваряна?
малък ти е
моя беше такъв в трети клас
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Пръстите на краката ми са по-големи
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Е аз какво да направя, няма как да променя това къв ми е размера, аз питам дали има значение, когато е девствена?!
да пич, има значение
може да се окаже, че ти е много малък и да не можеш да я отвориш с него
близко е до акъла
сеш се?
Contrary to a popular belief, good things do not come in small packages...
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Тук се саднах от повечето коментари... Тя иска да го направим, а ако наистина ми е толкова малък колкото казвате, че е според това което ви написах...... Тогава как ще реагира тя?! ужс...
Пробвай да го опъваш всяка сутрин преди ставане, докато не стигнеш 20-22см.
Necro, това до колкото съм чел оставя някакви белези
Само психически Чиче, само психически..
Chichey, охлади страстите. Тия шемети те бъзикат и си правят джамборе на твой гръб17-18 см. не са никак малко. Малко са за самочувствието, защото мъжете винаги искаме да имаме по-големи пениси, но твоите сантиметри са напълно достатъчни. Женското влагалище е дълго 8-12 см. G-точката е на 5 до 7 см. от входа. Пенисът ти е с напълно достатъчни размери. Този който ти написа, че ти е къс и няма да я отвориш не е внимавал в часовете по анатомия и сексулогия. Това което написа, че ти е 12 см. дебел.....предполагам, че говориш за обиколката. И там влизаш в нормата. Няма от какво да се притесняваш. Тези които ти обясняват, че ти е малък и там някакви работи за 20-22 см., само се гъбаркат. Сигурен съм, че на 50% от тях едва чуква 15 см.
А и нещо много важно - ако грам не можеш да си ползваш въображението по време на секс, все тая дали ти е 22 или 25 см. В този случай можеш само да си го засмучиш сам и да млъкнеш. Ясно е, че искаш да се представиш добре. Има мъже, които си повдигат самочувствието от бройките и красотата на мацките, които вкарват в леглото, като гледат да си направят единствено собствения кеф. И такива, които си вдигат самочувствието като развинтят фантаСТИКИТЕ на жената, докато тя не почне да се кълне в Господ, че никой до този момент не я е ч***л толкова яко и никога не е преживявала толкова разтърсващи оргазми. Ти сам трябва да решиш от кой тип да бъдеш. В единият случай ще си поредния, в другия може и да си ЕДИНСТВЕНИЯ и цял живот да се сещат за теб като най-добрияТ!!! Хубавото в твоят случай е, че тя няма база за сравнение. 100% ще има неловко притеснение и от двете страни. Самият факт, че пусна темата говори, че ти изпитваш такова. Спри да се притесняваш за размера (макар че е супер когато жената ти каже "Беб, ТОЙ (говори за него в трето лице
хахаха) просто е много голям) и прочети малко за секса:
1. Орален (!!! Много важно нещо !!! Ще се изненадаш колко жени казват, че това не е тяхното нещо, защото не са попаднали на човек, който да им развинти психиката с езика си! После като го изпитат не спират да ти обясняват изненадани, как това е било уникално и са били супер глупави, че не са му отдавали значение. Нормално - куци "майстори" много!).
2. Видове оргазми: клитурен, вагинален, squirting, анален, маточен и още един-два, които не са чак такива реликви, за каквито ги изкарват. Лично за мен най-важният ти е squirting-а. Прочети малко за него. Всъщност прочети доста за него. Първите три оргазма са ти най-важни. Те са градиращи. Започваш с първия, после втория и накрая наводняваш леглотоГарантирам ти, че ако усвоиш техниките и успееш да докараш на твоята мацка въпросните три усещания (след време естествено, няма да стане още първия път), ще ти бъде вярна до край и ще те гледа в очите като писенце. Цял живот ще се сеща за теб! Тогава все тая дали пенисът ти е 12 или 15 см.
3. Вагинален секс и пози - коя какво стимулира, върху какво набляга и т.н.
4. Видове еротични масажи на интимните части, а и не само. Също много важно нещо, което може да я подмокри и възбуди супер много, а оттам и да съкрати пътя към върха, където да забиеш знамето на победата.
5. РЪЦЕТЕ И УСТАТА СА МНОГО ВАЖНИ В СЕКСА ПИЧ!!! Можеш да я побъркаш и да я накараш да свърши по почти всички възможни начини дори без да вкараш в игра малкият генерал! Повярвай ми, говоря ти от личен опит. Жената после ще те моли да влезеш в нея само, за да й взривиш психиката с възприятието, че си в нея и тя те има.
6. Анален секс: Много деликатна територия. Мой съвет....оставете го за след време. Там трябва доста работа и стимулиране, за да й хареса секса. Но не е обетованата земя и е постижимо.
И една сентенция от мен за всичко което правиш и искап да направиш в секса: "Ако ви доставя удоволствие, значи не е извратено!"
Успех
На 15 години 17-18 см му бил… стига с глупостите бе, Джони… Синс