- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Временна раздяла :(
Здравейте, знам че има теми за това и никой не може да помогне много (надявам се да греша) но така към темата... Заминах за Германия за 2 месеца, имам приятелка от 2 години и 7 месеца, били сме разделени за 1 месец но в началото на връзката ни, тогава не живеехме заедно и беше по различно, нещата стоят така че, тя учи в университет и няма как да е с мен тук, а аз трябва да поработя за да си купя кола тъй като старата не става за нищо вече, разбрахме се за 2 месеца, обещахме си да се чакаме и да не се лъжем
Ще съм много благодарен ако някой който е бил в подобно положение пише.
Дали ще е същото след като се върна при нея ?
Дали не направих грешка че я оставих сама?
Тя плаче много постоянно, повтаря че и липсвам много, че няма желание за нищо без мен, не ходи на лекции не излиза с приятелки, чуваме се постоянно -всеки ден поне веднъж се виждаме на камерата обаче ме притеснява тази депресия в нея
А за всички които мислят по начина
Тя е една от многото, ще си намериш друга стига си мрънкал
Който е обичал поне веднъж ще ме разбере, благодаря ви за вниманието.![]()
Последно редактирано от Chovekbezsqnka : 10-08-2018 на 01:03
Ако мислиш, че тая те е чакала мирно и кротко... Студентка в България... Само виж в Сутденски град какво е положението.
Абе историята "Отидох да поработя, за да си купя "нова" кола (въпреки че всички знаем колко "нова" ще тя) и сега ме съмнява дали ми е била вярна" звучи като класическа за живота на един българин, но ме съмнява чуждото положение да помогне много по някакъв начин на твоето с друго освен да те успокои, че не си единствения балък, който е зарязал приятелката си, за изкара за "нова" кола и после се чуди дали може безопасно да я целува по устата.
В смисъл? Какво значи дали ще е същото? Имаш ли основания да вярваш, че нещо ще се е променило? Или питаш дали, ако се е шлякала с други докато те е нямало дали е от значение?
Виж сега, независимо дали основната причината е била заради селската мечта да поработиш два месеца в Германия и да се върнеш със спестени 3000 лв, за да си купиш 20 годишен таралясник, тя, ако е парантия, и да не я беше оставял, пак щеше да си го сложи с някой. Е, като си по-близко може да я контролираш повече де, но в дългосрочен план това ще са само похабени нерви и чувства на вятъра.
На женски сълзи не вярвай. Работи си там, а после като се върнеш и я возиш на "новото" БеЕмВе тя ще забрави за всички сълзи.
Ми една от многото е, кво друго очакваш да ти кажем?
Значи нека ти кажа че говорим за секс само ако си бил с някоя лека жена и сега си ядосан на всички дори майка си е твой проблем аз и имам доверие за това ставаше въпрос за дали няма да мисли по друг начин и другото което е не че има значение обаче тази селска мечта и тези 3000 евро може би при теб обаче аз съм се уредил и тези 3000евро ще ги вземам обаче на месец и смятам че 10000лв за кола си е една много добра сума![]()
Real eyes realize real lies
Не, не съм ядосан. Съвсем обективно се изказвам по проблема, който сам си поставил. Ако не си доволен от отговорите, да не беше пускал тема тук. А ако нещо имаш комплекси за това, че съм подметнал случайно в мнението си "селска мечта" и държиш да изтъкванеш някакви суми тук, то уверявам те, че така или иначе това с кола за 10 к може да впечатлиш само някой от село. Пожелавам ти да си купиш мечтания таралясник все пак и тогава да се замислиш дали си е струвало да преебеш връзката си заради него. Очевидно сега има някакви наченки за тези съмнения в мисълта ти, щом пускаш такава тема, но май явно е още рано, за да се каже, че си съвсем трезвен по въпроса.
Тя ако иска да ти изневерява ще го прави и когато си тук. Ако не можеш да си сигурен в нея защо сте заедно?