Цитирай Първоначално написано от 9999 Виж мнението
Той е влязал в teenproblem, а не в teenjoke! Щом някой пуска тема тук, това означава, че има проблем и нещо го мъчи, а не та чете как му обяснявате, че бил грозен или дебел. Кой знае какви сте Ален Делон-овци 90% от вас, ама хайде. Всички сте много отракани и нахакани и затова се правите на интересни.

Пич, възможно е мацката да не иска гаджета на този етап. Има такива момичета. Съсредоточават се в постигането на начертаните цели в живота, а като ги постигнат се ориентират в ситуацията с мъжете. Вярно е, че може и да не те харесва, но това не ознячава, че трябва да се предаваш. Напротив! Жените обичат да се чувстват преследвани, но не и притиснати! Просто трябва да смениш правилата на играта, защото границата между НЕхаресването и харесването на да даден човек е много тънка. Не казвам, че е лесно, но не е невъзможно. Просто трябва да изманипулираш ситуацията. Какво имам предвид? Ами имам предвид това, да създадеш ситуации, които да й повлияят и тя да започне малко по малко да мисли за теб. Ама няма да пиша тук, където повечето са лаладжии и само гледат да си правят кефа на чужд гръб. Ако те интересува какво и как да направиш, пиши ми на ЛС.
Имаш лс