.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
  1. #1

    Домашна работа

    Здравейте трябва да напиша съчинение на тема какво губи човечеството когато отмре един език.Ако някой може да помогне благодаря предварително.

  2. #2
    Ще ти дам една насока. Представи си, че за един ден не можеш да говориш, защото не си спомняш и думичка от твоя език, според как би преминал този ден? Какво няма да е възможно, какво ще е възможно обаче по трудно изпълнимо?

    Успех.

  3. #3
    трябва да обясня за библията на нацизма

  4. #4
    Голям фен Аватара на LoveSofia
    Регистриран на
    Aug 2018
    Мнения
    523
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    24chasa са с антифа възгледи

    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    "Националсоциализмът (съкратено: нацизъм) е най-страшното зло не само през ХХ век, но и изобщо в човешката история. За него са издадени безброй книги, издигнати са много паметници на неговите милиони жертви, той се изучава в училищата и университетите, а всяка година 27 януари се отбелязва в целия цивилизован свят като Ден за възпоминание на Холокоста (Йом ха-Шоа). Отричането на човеконенависткия хитлеристки режим, чиято цел е поробването на целия свят е естествено и необходимо."
    А комунизмът е най-човешкото и добро нещо през цялото човечество. Издигнати са много паметници за "шестте" милиона жертви (Въобще тези, които са издигнали паметниците, не се интересуват от броя комунисти, руснаци и тн, а конкретно евреи), които всъщност са около 3 милиона.
    Целта на националсоциализма е далеч от поробването на целия свят, всъщност това е целта на комунизма, към която се стреми Сталин, ленинист, искащ световна революция.

    https://www.dnevnik.bg/evropa/2018/1...shteteniia_za/
    Обезщетения от железниците за депортираните евреи, как пък не!

  5. #5

  6. #6

    Lightbulb

    Форумът не ми позволява да направя нова тема та затова реших да пиша тук... Моята Домашна работа е есе на тема „На кого бих искал да приличам - на Ахил или на Хектор?“ Въпроса е за Илиада от Омир

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си