Значи има едно момиче от моя клас която я познавам повече от 5 години. От 2,3 клас като цяло. Но за сега нищо. Имам предвид, че миналата година започна всичко. Миналата година 2017 към края. Един мой приятел каза, че я харесвам. Не знам дали нещо е станало от това. От тогава на сам всичко е загадки, доказателства и някви такива съдебни работи. 1 Ден след като той и каза. Някво виждам, че някой път с периферното зрение ме гледа в часа нещо такова. 2 ден. Той написа пак още едно писмо където пише "иск ли да станем гж-та" или нещо такова беше, не знам какво стана с писмото. Дали го е видяла или нещо такова, въобще не знам. След това последното писмо което беше е, че ако ме харесва да ми даде същото писмо обратно. Където се случи на 21 Декември 2017 (Да запомних го ) Гледах по всякакъв абсолютно всякакъв начин как да ми го даде. Мислех, че отдоло на чина ще ми го даде. Гледах чиновете отдоло където седя, всеки час, абсолютно всеки час. Не го върна, или не знам какво стана, въобще дали го е взела, теорията на приятеля ми който даваше писмата е, че цитирам: "Брат, тя може да не ги е взела защото аз ги давам, аз не я харесвам, и това, че аз ги давам, тя не ги отваря защото какво може да очаква от мен? Тя очаква нещо от теб (нещо подобно каза)". И аз викам хубо. И накрая се отказах. Тази година, преди 3 дена. Започа същото отново. Отначало. Но този път някво повече доказателства има, че ме харесва, или не. Не знам вече, с една моя приятелка пробваме да разгадаваме доказателствата. За сега след като тази година приятеля ми каза на нея, че я харесвам. Не знам какво стана после, аз му казах да не го прави, че няма смисъл, може нищо да не стане, той е корава глава и го направи. Преди това обаче, някво на рандом (случайно) ми прави някви знаци и аз не знам какви. 1 ден преди приятеля ми да й каже тая година, че пак я харесвам. Тя някво по средата на часа, гледа ме, и ми маха, 3 пъти. 3 пъти на 2 часа, първия час два пъти, последния час който е след него 1 път. 3 пъти общо. (Приятеля ми, Приятелката ми също казват, цитирам: --> "Човек замисли се няма да е случайност защото тя на никой през часа го прави, само на тебе. И то 3 пъти, разбирам да е 1,2 ама 3. Не е случайност". След като приятеля ми каза, че я харесвам преди няколко дена, на следващия ден има някви супер някви знаци. Значи играхме една игра, където бях някъде на към края. Играта беше минаваш по тунел (глупост е) минаваш по тунел, избираш си някво момче/момиче което си харесаш и го взимаш. Ако е момче с момче, бой по гърба, ако е момиче с момче, няма да има бой. И тя ме хвана за ръката, тоест избра мене. Като се има предвид, че преди това имаше поне 2,4 момчета още. Дали е случайност, че избра мене, точно на другия ден в който моя приятел и каза, че я харесвам. След това, седна зад мен, не знам дали е зарад приятелка или не, и днес на 1 час, ми извика името. Без причина. И само ме гледаше. И се обърна и тва беше. Помагайте... Казвайте, че дали има нещо, защото ако има нещо да не се отказвам, без причина както миналата година към края. Ако ме харесва да не се отказвам, ако не ме да се отказвам че няма смисъл да продължавам. Според мен така като го гледам, не е като да няма нищо. Не знам вече, помагайте.
Това го пратих на един приятел, но мисля да го постна и тук. Извинявайте ако има някакви грешки в първо лице или там квот беше Help.