- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме?
Здравейте, пиша по повод момчето,което харесвам. По-голям е от мен познаваме се от 7-8 години, пишем си от доста време, но като става въпрос да излезем на кафе, уговаряме се след което той или забравя или има работа..общо взето се скатава, не разбирам защо... Не е като да не сме се виждали, много пъти ме е прибирал с колата като съм имала нужда, говорили ли сме си, имаме общи приятели, но специално за излизането не знам какъв му е проблема, някой да има обяснения за това?
интересното е, че ако му се обадя да ме вземе отнякъде е там първи ама специално на кафе.. не![]()
е какво очакваш, не те е блокирала, нито ти е казала, че не иска да си има работа с теб и да се разкараш, нали?. Шашнал си я . Нормално. Нека си пали главата ся! Но сега можеш само да се чудиш, докато когато го казваш на живо можеш поне да видиш някаква реакция... В даскало по-всяка вероятност ще се прави, че нищо такова не си й писал, освен ако ти не подхванеш темата, което също би било нормално.
Коя би била заинтригувана ей така от нищото и да ти се лепне веднага след като й го кажеш? Някоя курвичка само...
-------------------------------
Значи още нищо не се знае? Дали ме харесва или не? Сега остава само да я питам на живо да ли ме харесва или ?. Това ще е трудно :Д. (Също изтрих съобщението дето и казвам, че я харесвам но това няма значение, защото го е видяла вече, или?)
Последно редактирано от Shaple : 10-16-2018 на 19:29