.
Резултати от 1 до 25 от общо 100

Threaded View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Видяла го е, то си е там, тя го вижда и винаги може да го види, ти просто триеш твоята си хронология. Насра ли?
    Не е задължително да я питаш дали те харесва, дори не е препоръчително. Не я притискай. Обикновено тя сама ще си каже. Кажи й, че ти я харесваш засега и почакай ако нещо даде пас. По-принцип никога нищо не се знае и границата между харесването и нехаресването може да бъде много тънка... В училището как се държа тя? В смисъл давай потвърди това, което си й написал, кажи й го и на живо. Дръж се уверено и бъди смел. Това са качества, които привличат жените, пък и по това, което прочетох оставам с убеждението, че те харесва. Ама не бъди пуси повече, бъди поне малко мъж, аре действай. Аз я виждам като готова ама ако се държиш смотано и неуверено, страхуваш се от подигравки и т.н. значи си още малък да се занимаваш с момичета като цяло... Без повече писънца и да ходят твои приятелчета да говорят на нея за теб. Това е провал принципно да знаеш обаче мисля, че тя те харесва и за тва те търпи.

"Но този път някво повече доказателства има, че ме харесва, или не. Не знам вече, с една моя приятелка пробваме да разгадаваме доказателствата. "
    оф аре дръж се по-зряло и действай. Какво сядаш като момиче с момиче и се чудиш та маеш дали някой те харесва............
    Последно редактирано от fire_magic : 10-16-2018 на 21:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си