Цитирай Първоначално написано от Shaple Виж мнението
Спора между вас ме кара да се замисля. Правя ли го или не Аз не знам какво да мисля, има два вариянта, да отида й кажа директно на живо, или да не правя нищо. И днеска също стана нещо. Един мой приятел казва, че след като съм и писал и ако избягва да ми говори или да ме погледне, значи, че не ме харесва. Днеска на един тест тя ме пита за няколко отговори и аз и отговорих, всъщо през междучасието говорих с една нейна приятелка, а тя ме гледаше и се (захапваше/прехапваше) долната устна и ме гледаше. Като цяло гледа ме, говори ми. Според моя приятел значи, че ме харесва, и трябва да действам, той ми казва да и говоря по често и такива. Вие ми казвате да и кажа директно на живо, че я харесвам, като цяло и в двата случая аз трябва да направя нещо и за сега не знам какво.
Имаш проблем и той не е това момиче! Проблемът е в невъзможността да вземеш едно решение. Това ще ти навреди по-нататък в живота. Първо писа темата! Тоя и ония се смяха на твой гръб и никаква помощ не получи. После ми писа на мен. Аз ти казах да си смел и да си тежиш на мястото отстоявайки позицията си и да говориш директно с нея. Даже ти написах какво да й кажеш. Сега пак лъкатушиш измежду хорските мнения без да можеш да вземеш решение как да постъпиш. Знам че си малък и че я харесваш, но разбери, че побетиделите се отличават от губещите по размера на топките!!! Fire_magic също те посъветва да говориш с нея. Затова си хващай оная работа под мишница и бягай на фронта, пък каквото сабя покаже! Успех