.
Резултати от 1 до 25 от общо 100

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Shaple Виж мнението
    Не говориш сериозно..
    Напълно сериозен съм! Нали трябваше да й кажеш? Кога, ако не сега? Само отлагаш и ни лъжеш, че си много смел. Накрая само на чикии ще останеш. Пък и не само аз искам да й кажеш, но и другите потребители чакат с нетърпение развръзката на твоята история. Защо ни караш да чакаме? Защо? Питам! Не ти ли става неудобно, че ангажира толкова много хора с твоя проблем и сега си изоставяш темата и "мъжката дума", която даде, че ще пишеш на въпросната девойка?
    Междудругото, защо не й пратиш някакво любовно стихотворение? Мацките си падат по такива неща. Ето едно например:

Написах името ти в небето, но вятър го издуха.
    Написах името ти в пясъка, но вълните го измиха.
    Написах името ти в сърцето си и завинаги ще остане.

Прати й това и чакай! Ще видиш, че ако ме послушаш, развоят на събитията ще е съвсем друг! И въобще не се шегувам! Ще ми благодариш по-късно! Замисли се, кой досега й е пращал стихове? Това ще го помни с години! Ще се откроиш, а пък и няма как някой да разбре, освен ако тя не дава на някой да й чете чатовете. Най-много да сподели на някоя приятелка. Това е един интелигентен начин да си споделиш чувствата! Хем нищо не казваш директно, хем е поезия и тя казва 100 неща. За края може да сложиш е емотиконка на роза или някое друго цвете като картинка.

Очаквам развръзката тази вечер!

Действай!
    Последно редактирано от TrollFactory : 10-19-2018 на 14:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си