- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме?
@redbul2 - Брат сигурен ли си?
@TrollFactory - Мисля да и го пратя това!
Значи, мисля да и пиша първо това дето TrollFactory ми каза да й пратя. След това може би това на redbul2 ако не стане нещо от това на TrollFactory. И най накрая вече, ще я питам дали ме харесва както каза 9999.
@redbul2 - Човек, колкото пъти и да го чета това ми става хубаво, ама не знам, не съм сигурен.
@TrollFactory - Какво мога да очаквам след като й го пратя, отговор? или друго държание в училище, повече намеци, или?
Защото ми написа, че очакваш развръзката тази вечер(тоест 19.10.2018 вечерта) ама аз закъснях.
(I'm shaking right now.)
EDIT: Междудругото питах приятелката дето беше в историята дето разгадавахме някакви доказателства и такива, еми, започвам да мисля, че тя е нещо против нея, или мен да съм с нея, не знам. Първо ми казва, да спра да мисля за нея, нямало надежда, после я питам какво мисли за отговорите дето има в форума, тя казва, да не ви слушам, еми не мисля така, защото почти всички в форума ми казвате, че ме харесва тя, и да започвам да правя нещо, даже тоя пичага redbul ми казва, че изгаря от страст да бъде с мен (или нещо подобно) а пък тя ми казва, че нямало надежда, вече мисля да не я слушам. Ето снимки:
"Нямало надежда" - https://imgur.com/a/78gZvxU
"Не ги слушай тея" - https://imgur.com/a/GFSVmwn
(Аз лично мисля, че тя има някакъв проблем, аз да съм с нея или нещо подобно.)
Последно редактирано от Shaple : 10-20-2018 на 18:46
Естествено, че съм сигурен. Ако щеш дори не 100, а 200 % съм сигурен. Обаче ти трябва да бъдеш малко по-активен. Защото иначе тя ще си помисли, че ти е безразлична. И тогава ще потърси друго момче. Трябва нито да се отказваш и нищо да не предприемаш, нито пък обратното, да й досаждаш с многобройни съобщения, имейли, есемеси и т.н. Просто ако в един ден си изпратил съобщение и не ти е обърнала внимание, не й досаждай повече същият ден. Жените са на приливи и отливи, с много променливо настроение. Важното е да уцелиш точното време. Някои жени са раздразнителни, тъй че ако сто пъти й пишеш едно и също в един и същи ден, ефектът ще е обратен. И дори много да те харесва и страстно да те желае, само ще я отблъснеш и отчуждиш с една прекалена настоятелност. Тъй че избери друг ден и продължавай деликатно с усилията. Крепостта се превзема с постоянство, с продължителна обсада.
Какво ти струва да опиташ късмета си? Споко! Дори Джакомо Казанова и Дон Жуан отначало са били отхвърляни от жените и много са страдали от това. Ноо послееее...Всички жени от онова време са си мечтали да прекарат поне една нощ с някой от двамата герои.
Любовта не пада като благодатен дъжд от небето или като златна ябълка от дървото, докато се излежаваш на сянка под клоните му.
Тя трябва да се заслужи, да се спечели с усилия и активни действия. Нищо не идва даром, наготово.
![]()
Последно редактирано от redbul2 : 10-21-2018 на 17:49