.
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Threaded View

Спах с дъщерята на шефа

Здравейте,

Имам един проблем, който ме тормози от няколко дни насам.

Малко предистория:
    Започнах нова работа през месец юни в голяма компания с около 600 700 служителя. Като нов служител бях поканен на множество семинари. На един семинар се с запознах се с едно момиче , разменихме си телефоните на коктейл вечерта след семинара. След което започнахме да общуваме и тъй като намерихме обща приказка я поканих на среща.
    Излизахме така няколко пъти и след поредната вечеря в Хепи което се случи средата на септември , тя ме покани в апартамента си да пием по нещо и да си "бъбрим" Да , красива е , интелигентна е , тялото и е страхотно имаше всички неща в една жена, които могат да предизвикат интерес от страна на мъжете. И разбира се да не остана по-назад реших да ида у тях. Както можете да се досетите след поредната обърната чаша и дълбоките разговори тя седна в мен , а аз не можах да и устоя.. сграбчих я и я целунах.. след което нещата ескалираха започнах да я събличам и както можете да се досетите се стигна до секс. Много як секс. Страстен як секс ,* я на плота в апартамента и, на масата. Много много яко. Взехме си душ заедно след което изпушихме по цигара и без да обсъждаме много това, което се случи си тръгнах удовлетворен от прекрасната вечер.

До тук всичко прекрасно. В понеделник 24.09 отивам на работа аз свежарка и по време на стандартната за понеделниците оперативка ни уведомяват , че в 12:30ч. след обедната почивка ще има събрание , на което ще говорим за внедряването на новата ERP система за управлението на складовата наличност и т.н.
    12:30ч. Уви влиза въпросното момиче , с което правихме най якия секс , представяте ли си и тя ще води събранието, аз втрещен , питам началник отдела ми , коя е въпросната мацка, който ме информира , че това е дъщерята на собственика. Боже вярвайте ми краката ми се скосиха. Колената ми омекнаха , аз тъпака за 3 месеца в новата фирма не съм виждал шефската щерка , която чуках в събота вечер. А тя , тя много добре знаеше, че работя във въпросната фирма , въпреки че тя беше казала че работи в същия сектор , но в друг град и т.н През цялото време ме гледаше и много, много добре знаеше, че работя във фирмата на баща и.

Направо съм и бесен , че след като разбра къде работя не каза нищо.След края на срещата дойде уж да събира мнения и коментари и се " запозна" с мен пред баща си ама без да и мигне окото а, аз бях почервенял. И сега някак си не знам какво да правя. След тази среща не съм я търсил , нито съм я виждал. Тя също. Как за бога съдбата ми изигра тази шега.

Дайте ми съвет какво да правя, да я потърся ли и какво да и кажа? А а ако тя ме потърси?
    Баща и като повечете соц приватизатори , ерудирана личност с огромно състояние и влияние.
    Страхувам се за работата си. А представете си всеки ден от изминалите 2 седмици като получа обаждане от него и изтръпвам. Да и се обадя ли и какво да и кажа.

Благодаря на всички!
    Последно редактирано от Blubalu : 10-08-2018 на 13:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си