Да започнем с това,че независимо да ли си дали си миличък,добричък, срамежлив, лош, тъп, добър, играч, на края има едно "тире". Айде сега кажете сега щото тва момичетата са сложна теория.
Лично аз съм на 24г. Напълно нормален(без психични отклонения)що годе образован, чистоплътен, подържан, майтапджия, работя, тренирам, уча и т.н.
Не съм от типа свалячи играчи, но наскоро излезнахме с едни приятелчета на диско хоп-троп, пийвахме нормално бирички, забавлявахме се, музичка ала бала. В началото до нас бяха някаква компания 3 момичета (двете където ги имах видимо бяха на 21 и 22г. ) и едно намусено скръстило ръцете момиче (около 17/18г) ми хвана погледа. Смисъл иска не иска се открояваше една такава умърлушена, сериозен поглед, абе на 3-4 пъти я погледнах в рамките на 1 час не свали ръцете( като Отдел техничес контрол(ОТК) при бай Тошово време)
Беше симпатична с уникални очи, но както и да е, продължихме си с биричките, купона беше на 6, след това я гледам започна да се раздвижва, да денси, пусках и по-някой поглед както и тя към мен, поне 10-на пъти я засякох. И така цяла вечер, Викам си ся първо не съм такъв, да тръгвам да забивам да се правя на някое Леке по дискотеките и буквално не предприех нищо, щот наистина изглеждаше свестно момичето и напразно да си гърмя патроните. Както и да е. денсихме си, по-едно време се смесихме с тяхната компания, но нищо като цяло.Тръгнахме си към 5, те дори останаха и след нас. И в таксито си бъбрим с аверите, викам това момиче до нас изглеждаше уникално...ще я потърся в фб, намерих за 5мин точно. Викам айде ще и пусна една покана пък квото стане.
Ставам на другия ден, приела поканата, рагледах профила и г.д. познал съм годините (17), няма приятел поне така пишеше, викам айде ще и пиша:
-Здрасти,
- Seen,
хмм, така и така няма да стане работата поне да и кажа поне за какво и пратих покана:
-имаш.. уникални очи... прекрасна усмивката.. (мн рядко да напиша на някоя нещо подобно)
- Отговора беше Благодаря играч,ай намери си друга зеленоока
Ся верно е имам лека брадичка и тренирам, ам чак играч да съм, бах маму не се смятам за такъв.. ако бях щях да тръгна да я забивам в диското.
И ся се чудя, ако излезеш и ти допадне някое момиче и ти решиш да и направиш комплимент те изкарват "играч", ако седиш вкъщи и не излизаш пък те смятат за "сноб" "аутсайдер". Или май трябва да отида в тоалетната да шмръкна една линия и да отида и кажа" ШШ курво стани от стола за да мога да те сваля по-бързо" ,"Хубави крака в колко ли отварят"....
Не претендирам за нищо,не съм тръгнал с намерението да си намеря приятелка в дискотекета, просто споделям и си се чудя: ся може и камък да съм погодил може и приятел да си е имала, ама цяла вечер да се кълчиш и после на нормален комплент да се праим на интересни не го разбирам.