"Чакат те "принцовете на бели коне". Не виждаш ли как си противоречиш само в едно мнение? Хем по-горе казваш, че се плющят като идиоти всички 13-14-15 годишни, хем, че чакат избрания... "
Да, имах предвид, че в началото 14-15 годишни имат връзки, да пробват какво е секс и т.н. остават разочаровани след няколко. Всичките им близки и приятели им казват "Не бързай, съвсем скоро ще се появи подходящия" и те слушкат донякъде, стават малко резачки на всеки да си вдигнат самочувстието. Масово твърдя, че го има това. Нали знаеш и лафа за путката, че над 90% от жените няма какво друго да предложат и като ти я дадът очакват нещо голямо в замяна? В тия години е доста изявено, тя си мисли "О, сега съм най-млада и хубава, кога ако не сега ще си хвана някой свестен и евентуално да си уредя живота"
"Мацките нито са оценили неговите движения, нито е завел досега някоя в леглото по този начин дори и по случайност."
Това за гюбеците в дискотеките също не съм го толерирал ни най-малко, ти ми го приписа все едно...и защото? Колко е завел в леглото си какви са и как, само той знае... Ако му се ебе винаги има лесно и ефективно решение, отива директно при курви срещу заплащане без да се натоварва и прави на някакъв. Платената любов винаги излиза по-евтино. Нещата са ясни, прости и ефективни. Не се правиш на клоун и знаеш какво получаваш в замяна. Не си ангажиран с нищо. Не виждам с какво малките неадекватни кучки са по-добри от една платена курва, особено ако търсиш само секс.
"Дай на автора друга идея за свалка тогава като класиките не ти допадат, нали си големия разбирач?"
Не искам да ти влизам в контра за всичко, макар, че мога, но не ми допада. Само ще спомена, че нещо банално реши да маскираш като класическо. Не е проблем. То баналните неща са си класически... Ти каза, че еди какво си е банално, и му предложи нещо също толкова, ако не и повече. По-банално ли е да и пишеш "Здравей" след, което се опитваш да започнеш някакъв нормален разговор или да отиваш да се предлагаш с питие с цел "Аре ми врътнеш един свирчок в кенефа за тая почерпка, щот за кво мислиш ти я правя?" Не е нужно да го казваш или нещо подобно, но като даваш нещо караш другия да се чувства длъжен с нещо нали? В кой случай си по-досаден, жалък или нормален? --- Зависи от гледната точка
Зависи и какво търсиш в случая, нещо набързо или внезапно си хлътнал и решил, че тя може да бъде любовта на животът ти и не искаш да те помисли за пълен идиот?! Всяка ситуация е строго индивидуална... Всяка жена би реагирала различно. Не мога да давам универсални съвети нито пък мисля, че някой друг може... Хубаво черпиш я питие, тя ти благодари и после какво? Изобщо въпросът в успеха на свалката не е толкова до тези неща, а в самия разговор , дали ще те намери за забавен, тъп, клоун, сдуханяк, пичага или нещо друго спрямо нейните разбирания, ... Когато тръгнеш да я черпиш тя вече знае защо искаш да го направиш. В смисъл вече си ясен. Всичко е ясно, но това нищо не значи. Нямам против цялото нещо, просто казвам, че също е банално. Може просто да си има приятел, ние тук я изкарваме супер долна без да знаем нищо за нея. Автора пробвал 1 път сдухал и почнал да се оплаква къде е проблема с жените... Основният проблем в действията или бездействията му е, че на живо не й е казал нищо, а после и прави някакви да кажем класически комплименти от нищото се едно в диското се е направил на ударен или по-скоро е нямал достатъчно топки да й каже каквото и да е било.
Последно редактирано от fire_magic : 10-17-2018 на 01:07