.
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Threaded View

Направо съм като в капан, от който искам да се измъкна. Но ако тя не иска да отида с нея на генеколог вероятно или са я хванали че ми е изневерила или бебето е в друг месец. Беше ми казала че на ехографа е 14мм ( което 13мм се води 8 седмица) и след няколко дена обяснява как е 4см( което отговаря на 11-та). Но горе долу е станало около края на Юли по нейни думи а ние сме от 10-ти Юли заедно... Подозирам, че дори да е спала с няколко човека пак има шанс и аз да съм бащата. Обясняваше как не мога да взема правилен съвет от приятелите ми, а само от родителите. Ето тука ме хвана параноята. Ако споделя с тях ще ме натискат да се оженя за нея и да гледам детето и така тя ще спечели тяхната страна.
    Просто мисля да последвам инстинкта ми за оцеляване и да се спася и да бягам надалеч. Признавам си страхувам се от това че след време ако е мое детето ще ме гризе съвестта, но просто не трябва ли тя на пук да ми натрие носа и да ми докаже обратното? Просто преди седмица като разбра каза " още утре ще махна това изчадие от мен" и реагира много емоционално. Но не знам дали това е постановка. Ами ако детето е в 4-ти месец и точно след противозачатъчните е забременяла от друг... До вчера ми повтаряше как аз съм и " съсипал " живота, а аз съм доста наивен и повярвах на думите и лесно. Също така през тези 3 месеца тя ежедневно пушеше по 5-6 масура трева и дори след като разбра, че е бременна продължава. Като изключим това е приемала пико и хапчета и цигари по 1 кутия и отгоре на ден. Но твърди, че няма как тревата и малко цигари да навредят на детето... аз останах изумен.
    Последно редактирано от aassddff111 : 10-15-2018 на 17:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си