Цитирай Първоначално написано от Mr.Johnson Виж мнението
Здравейте,

През пролетта се запознах с едно момиче , което ме караше да се смея много, да не мисля , да се забавлявам. Прекарахме заедно 3 месеца, в които се карахме , обичахме и разделяхме почти постоянно....

Не знам как да постъпя, да оставя ли така нещата или да се намеся.. не знам ?
Ами как да постъпиш. То много ясно. Тръгвай с новата си приятелка и забрави за предишното гадже. Очевидно е крайно неуравновесена по характер, изключително проблемна и от проблемно семейство. Само ще те натовари с проблемите си и ще направи живота ти черен. Ти сам описваш как е реагирала. С такава жена можеш всичко да очакваш занапред: конфликти, щури скандали, да прави компромати срещу теб когато нещо не й харесваш, да те излага пред колеги и роднини. Родителите ти ще кажат "Сине, точно такава ли намери? Това ли заслужихме?" Не се знае и с тях как ще се държи. Не ти трябва такава жена. Ще направи живота ти ад. Скъсай категорично с нея и ако започне на живо да ви тормози, дори я шамаросай здраво. нямаш никакви официални отношения с нея: брак, деца, че да се чувстваш обвързан с нея. Не си неин баща или брат, че да я дундуркаш цял живот. Избери докторката. Висшистка е, има улегнал характер. Оная да си гледа работата.
Ако си с нея може да ви се родят и луди деца. Не знаеш какъв ген носи в себе си.