Цитирай Първоначално написано от Mr.Johnson Виж мнението
Здравейте,

През пролетта се запознах с едно момиче , което ме караше да се смея много, да не мисля , да се забавлявам. Прекарахме заедно 3 месеца, в които се карахме , обичахме и разделяхме почти постоянно...
... След седмица след поредния скандал с приятелка ми се разделихме
Те всички такива двойки казват,че се обичат ама нали видя,че се разделихте! Писнало ми е от такива любовни лигавщини.
Цитирай Първоначално написано от Mr.Johnson Виж мнението
седмица след седмица, месец след месец, бяхме заедно , не се отделяхме един от друг, аз се влюбих , тя се влюби. Наскоро тя реши, че е време да каже на нейната приятелка, все пак мина много време от раздялата ни и когато й каза УЖ момичето, реагира нормално и всичко, но само ден след това, нещата ескалираха . Онази полудя, тормози я, обижда я , някакви страшни скандали и тн . Аз се чувствам много зле от това, даже последните дни се отдръпнах от момичето си, защото не искам да й правя драми , не искам да се чувства зле заради мен или заради това, че е избрала да бъде с мен.
От такива скандалжийки трябва да бягаш,щото са много нахални.Тя ти завижда защото си тръгнал с най-добрата и приятелка а нея никой не я търси Моят съвет е да си продължиш връзката и да не се занимаваш с нея..