.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Цитирай Първоначално написано от Heu3weS7нA Виж мнението
    Май не си ме разбрал/а правилно Може и аз да не се изразих правилно. Не искам да си го хващам за гадже и да си начешвам краста, искам просто да спре с тези досадни съобщения, които ме карат да се тормозя какво да му отговарям ,че да не го засегна
    Спри да му отговаряш, няма по-добър отговор от това

Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Спри да му отговаряш, няма по-добър отговор от това
    Това и ще направя. Последно споделям Значиии нали онзи ден ми беше писал дали съм свободна съб и неделя аз му отговориш чаак снощи към 21 ч. Написах му, че цял ден оправям вкъщи понеже правя разместване и лек ремонт и съм забравила да отговоря и че има още много за оправяне. Той ми написа дали имам нужда от помощ и да идвал. Аз му отговорих, че нямам нужда от помощ и му благодарих все пак. След което той пак ме пита ''Сигурна ли си ? Ще дойда не е проблем'' и аз пак му казвам ,,Мерси, няма нужда'' И днес той ми отговаря ''Добре. Искам да знаеш, че винаги ще ти помогна. Стига да искаш разбира се. ''
    Е сега се чудя да се смея ли да плача ли. Какво да отговоря сега...аз се сещам само за Добре, мерси Въпреки, че каквото и да напиша той със сигурност ще продължи с тия милувки от детската градина се1 :X
    noway

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си