Здравейте, Аз съм момче на 19 години. Уча в София, а приятелката ми е в родният ми град. Разликата ни е 3 години. Заедно сме от горе-долу 6 месеца. Виждаме се в петък или събота. Понякога се виждаме и по-често когато съм в града ми, но гледаме поне през ден бъде. Но като цяло напоследък ме съмнява, че нещо и омръзвам и понякога дори няма какво да и кажа. Наскоро осъзнах, че съм доста влюбен в нея и имам чувството, че чак прекалявам с изразяването на чувствата си (вие ще кажете дали това е лошо и как да разбера дали наистина е така). Също така, напоследък започвам да се съмнявам в нейните чувства. Тя е доста свестна и не би си хванала друг, но всякаш чувствата ги няма от нейна страна. Според вас дали това е някакъв временен период и какво може да се направи по въпроса ? Няма ден в който да не си комуникираме, било то по фейсбук или да разговаряме по телефона. Но според вас да се опитам ли да спра да показвам така наречените ми чувства? Като цяло моето мнение е, че точно когато човек показва доста често, че е влюбен от другата страна интереса започва да намалява. От нейни приятелки знам, че предните и връзки са прекратени защото са и омръзвали, но и доста бързо са приключвали (макс 1 месец).