Да играем една игра - нека да пием по шот текила за всеки път, в който автора на темата казва "приятел/ка" или "приятелство".
По темата: Не знам що си мислиш, че мацка, дето изневерява на дългогодишно гадже, ти трябва. Щом е изневерявала с теб, най-вероятно ще изневерява и на теб. Това са едни такива бейсик уроци в живота, дето ги научаваш по трудния начин обикновено и далеч не предполагат добра основа за градене. Като за начало, в една връзка трябва хората да гледат в една посока, не един в друг.
Тва е странен вид мазохизъм - да се надяваш, че няква женска, дето е сумати години с някого и само се забавлява с теб, ще го зареже току-така. Смисъл, виждаш ли, тя може много да те обича ама сам казваш, че няма да дойде при теб и че е свикнала с тоя нейния. Малко са хората, дето пускат питомното, та да гонят дивото. Самичък си правиш предпоставки да те боли.
Аз бих обяснила, че тия отношения са безсмислени, изцеждат ме емоционално и не смятам да ги водя. Бих обяснила, защото тя трябва да знае всичко това. Оттам насетне, сам казваш, че се пеибираш рядко, та не би било проблем да се блокирате навсякъде и да не се виждате. Последното е, защото имате навика да си пишете и говорите, а така НЕ се прекратяват отношения.
Колкото и да те боли, колкото и да ти е гадно и колкото и да не искаш, трябва да постъпиш адекватно в случая, щото "кафе със свирка" може да ти даде всяка ковра, извинявам се, ако е грубо и обидно. Пък няма даже и да споменавам колко И ти си в грешка да се съгласяваш да си любовница... Още по-малко като приятеля и е в другата стая и спи. Смисъл, тук не говорим просто за липсваща мъжкасолидарност и липсващ мозък, на теб в случаяти липсва самоуважение. Отново - извинявам се, ако обиждам.