Здравей Тори,

Благодаря ти много за мнението и времето, което си отделила за да отговориш. Не се обиждам лесно и смятам, че много от по-горе написаните неща са напълно верни.
Да аз не искам да съм втора свирка и това с гаджето й в съседната стая не беше правилно. Просто след купон, бяхме пили и понеже както казах знам че и двамата имаме симпатии един към друг, много преди тя да е с него, нещата се случиха.
Благодаря ти също за съвета. И аз смятам, че трябва да й кажа, но е малко трудно, защото по нейното държание, ние специални отношения нямаме, просто приятелски. Ако обясня, че приятелските ни отношения ме нараняват, тя няма да го разбере. Явно ще трябва да й кажа, че съм влюбен в нея и ако тя не се чувства по същият начин, остава просто да се дистанцираме. Така по би ме разбрала и мисля да го направя другия път като се прибера, а до тогава няма да й пиша освен с кратки отговори на нейните съобщения.
Имах нужда някой да ми каже, че е по-добре да й го кажа, вместо да си мълча. Исках да знам какво мислят другите, както дами така и мъже, за да взема решението си. Благодаря ти отново за съвета!