.
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Threaded View

Братле, не обръщай внимание на хранилката.

Относно проблема ти... Първо вземи да започнеш пак тези тренировки по каквото и да са били те.
    Много добре, че си осъзнал какво правиш и какъв ти е проблема. Сега важно е ти като опиташ да не вземаш нищо ден два (алкохол, наркотици) как се чувстваш? Просто ти е тъпо и няма какво да правиш или се чувстваш физически и психически зле.

Сещаш се че ако ти е скучно, просто трябва да си намериш нещо да правиш. Можеби с някой приятел, но не от тези с които друсаш разбирасе.

Ако имаш физически и психически проблеми ако не пиеш, според мен трябва да потърсиш помощ от доктор. Той ще те насочи предполагам към психолог и също така ще види състоянието ти. Трябва да знаеш, че няма нищо срамно да се позаинтересуваш за здравето си и да отидеш на доктор. Бил съм на твоите години и знам какво е да си мислиш, че някой ще ти се подиграе за нещо, но тук нещата са сериозни и трябва да се отнесеш с тях сериозно, а не като пешлеме да кажеш майната му.
    И запомни - На доктор всичко се казва. Кажи всичко каквото си правил и какво си вземал, колко често и т.н. Ако трябва не ходи на личния лекар на семейството ако се притесняваш от това и те не знаят.

Последно и много важно! Не си боклук. Всеки в част от живота си залита към нещо, което не е позволено. Аз например залагах на спорт твърде много. Важното е да разбереш проблема навреме и да се справиш с него. Ако направиш това, не само няма да станеш боклук, но и ще си направил много повече от колкото 80% от хората. Да се пребориш с нещо такова е трудно и ще си супер щастлив, след като успееш да го постигнеш.

Успех!
    Последно редактирано от ToMi777 : 01-08-2019 на 20:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си