- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Съвет за един боклук
Нали знаеш, че има разлика между психолог и психиатър? Ако не знаеш погледни я в интернет.
Психолога ще поговори с теб, като няма да се притесняваш какво ще кажеш. Обикновенно човек има много малко хора в живота, на които може да каже всичко. Той ще те изслуша без да те познава от преди и няма да те съди за нищо, което си правил и правиш в момента. Изобщо не се притеснявай да отидеш на такъв. Нищо не губиш ако отидеш и никой, ама никой няма да разбере за това, че си ходил на такъв. Ще седнеш удобно на едно диванче с кафе в ръката и ще си говориш с един човек, това е. Ако не ти подейства добре, не ходи повече, но според мен трябва да пробваш.
Ако си видял и аз имам една отворена активна тема, за едно момиче и "невъзможната любов с нея". Мисля да отида на психолог заради това например. Това не значи, че съм болен психически или нещо такова.
За купоните какво да ти кажа... Просто върви и пий алкохол. Кажи че нещо ти е лошо и днес няма да вземаш нищо друго и само ще си пиеш. ТИ вземаш решенията в живота си, не приятелите ти. Казваш като мъж, че не искаш от тяхното и си пиеш уийскито като пич.