глей ся,има няколко варианта :

1.Хвани тренирай нещо сериозно,щото когато си изморен надали ще мислиш за хапове,прахове и т.н или пък ще ти се пушат цигари или треви а и най-малкото няма да имаш сила да си избухваш ако ядеш хап след тренировка..
2.Хвани си оправи социалната среда,ако си сред хора които друсат редовно надали ще успееш да устоиш на изкушението да не друсаш,моята среда е такава и аз пуша доста коз ама като няма хора около мен не пуша а и не ми се пуши толкова по принцип и с тия хапчета през 3 седмици можеш да си кажеш чао на мозъка в скоро време или ако фалира не се учудвай

общо взето от теб си зависи и силата е в теб ама ако желанието не е в теб изобщо не се занимавай което ме навежда на ВАРИАНТ НОМЕР 3 :
дигай lvl в дрогите и почвай,лули,инжекции и т.н там вече няма мърдане от дъното,даже ако се постараеш повече може и да се сбогуваш с тоя свят по-скоро ама виж ако пък се закачиш там и после спреш,напрао няма да е за вярване откъде ще си събрал тая вътрешна сила ама ако искаш да си спестиш тая цялата картинка която ти нарисувах по-добре се придържай към точка 1 и 2 щото освен,че ти ще страдаш,ще страдат и твоите близки,та все пак ги имай и тях впредвид покрай целия духовен срив...

а сега си задай въпроса какъв искаш да бъдеш от всичко изброено