Цитирай Първоначално написано от m.dimitrov Виж мнението
Точно това ми каза и преподавателят когато му я изпратих. Цитирам:

"Сумирането на двете големи числа не трябва да става по този начин. Вие, от списъка получавате всяко от числата като integer число и след това сумирате 2-те integer-числа. Идеята на представянето на число чрез списък е, че то е толкова голямо, че не може да се "събере" в integer-типа. Сумирането трябва да стане обхождайки двата списъка (т.е 2-те числа) паралелно, започвайки отзад-напред и сумирайки цифра по цифра. Разбира се трябва и допълнитела променлива за текущия пренос."

Но нямам идея как да го реализирам в код.
в общи линии идеята е да представиш голямото число като отделни цифри и да ги сумираш както го правиш на лист хартия - събираш двете цифри и си пазиш едното на ум в някаква променлива, която добавяш към следващата сума.
новата функция трябва също да връща такова голямо число/или да попълва някаква резултатна променлива (за всяка сума си попълваш елемент от новосъздадения тип, както правиш в create).
аз лично бих използвал тази
<https://www.geeksforgeeks.org/circular-linked-list/> структура от данни, както и бих пазил някъде броя на цифрите на числото, за да знам кое е по-голямото.