Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
Благодаря, ценен съвет, като бях на 18 още не се бях влюбвал и аз ги рязах така, сега съм се размекнал като...
И резултатът сега какъв е? Нека те цитирам пак:
24/м/горе-долу девствен
Така и не разясни колко девствен си от 1 до 10. Има значение за темата, защото как бихме могли да ти помогнем, ако това не се знае със сигурност? Ако на 24 си девствен, то тогава трябва задължително да отидеш на проститука, защото за един мъж задминал пубертета и все още да не е бил във вагина с члена си е е срамно положение. Самият факт, че си навит на онлайн романтика с отчаяни дебели германки по чата, които дори не харесваш говори, че си минал прага на отчаяние и самочувствието ти е ниско долу.

Но не искам да я блокирам, ако не за друго, то трябва да се науча да контролирам емоциите си като мъж.
И като не я блокираш какво целиш? Ще се бориш за нея дори и да не я харесваш? А после, ако пак стане "твоя" какво? А и с тези разстояния тя може да те лъже колкото си иска. Ти няма как да провериш.

Вчера взех 3 различни номера на 3 различни момичета поне отидох на танци и това някак си ме изкара от депресията.
И как взе тези номера? Защо се представяш за бедстващ в интимен план, а в следващия момент се изтъкваш за пинизлия, който е почти забил три за един ден.

Сега съм решен да направя едно YouTube видео по въпроса, с цел аз да си го гледам другия път като имам подобни проблеми, защото все забравям къде са ми топките. Ще го постна като е готово.
Аха, ясно. Изобщо не ти е сериозна темата, търсил си си материал за влог.

Иначе... тя ме харесваше, просто казваше, че според нея не сме подходящи един за друг. После продължаваше да праща нудита, сърца всеки ден, супер милото държание и намеци за секс и съвместен живот, които на края ми каза "ами аз просто се шегувах защото е забавно".
Какъв съвсеместен живот след като сте на стотици, ако не и хиляди километри разстояние? В такъв случай, ако нещата, които тя ти е говорила в действителност са това, което казваш, то тя наистина се е шегувала с теб.

Но истината е, че тя наистина е била заинтересована от мен и не е била сигурна най-вероятно. После като съм я посетил, тя ми обясни че не е харесала една черта от характера ми (която вече поправих), и според мен това й е казало "ами щом този не става тогава поне онзи е по-добър, така че се хвани с него".
И каква е тази черта от характера ти и от къде си сигурен, че си я поправил?

А и тя ми се нахвърли да правим всички тези работи без дори да го очаквам. Що за момиче прави това без да иска връзка?
Ами нищо необичайно за една най-обикновена курва.

Ще ме побъркат тези модерни времена.
Ако си на 24 и се чувстваш като някой дядо, то проблемите ти са още по-големи.