- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ей такова нещо не сте чували, защо така направи това момиче с мен?
Любов.
Това на шега ли го каза или да не би да е изказване на подтисната ти страна от подигравки и "модени" възгледи на нещата?
Аз пък ще ти кажа, че съм имал много приятели "ебачи", които с времето разбраха, че това не си е работа и се хванаха със сериозни момичета. С едно момче се познавам вече от 10 години. Първите 5 ебеше натам насам, после се кротна и си намери прекрасна жена, която го укроти. Оказа се, че е ебал натам-насам, защото е имал емоционални проблеми от това как първото му гадже го е наранило и това как връстниците му са го подтискали с простиите си.
В шепите си ли да повърна или в кенефа? То не че ми пука особено какво правят другите, стига да не ми вредят на мен.
По-добре сам от колко с грешния човек. Не съм някой лентяй, имам си сумати хобита и книги които ми запълват времето.
Защо мислиш по този начин? Не си ли достатъчно голям за да разбираш, че светът е такъв, просто защото хората го правят такъв. Ако хората са морални, то и техните приятели ще са, то и останалите ще променят с време и постоянство. А промяната винаги започва от теб.
Бил съм по много различни места - бедни, страшни, богати... разликата е от земята до марс и главният фактор е, че успехът живее там, където хората обичат един друг и имат общоприет морал.
А в деня в който една криминална чернилка щеше да ме наръга, понеже се опитах да спася жертвата му, ми стана ясно, че това дали съм девствен или не няма никакво значение и често е най-малкия проблем. Всякакви "мъже" минувачи, девствени и не-девствени просто гледаха замръзнали от страх докато аз се разправях с полицията, а престъпникът успя да избяга.
Последно редактирано от Uzerneim : 01-11-2019 на 15:35