.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    И защо сте били заедно без да правите секс?
    Любов.
    Ако нормален мъж не прави секс, значи е пълен загубеняк и нещастник с много проблеми - лични, финансови и др!
    Това на шега ли го каза или да не би да е изказване на подтисната ти страна от подигравки и "модени" възгледи на нещата?
    Само да ти кажа, че никоя жена не харесва такива, ако още не си се сетил!
    Аз пък ще ти кажа, че съм имал много приятели "ебачи", които с времето разбраха, че това не си е работа и се хванаха със сериозни момичета. С едно момче се познавам вече от 10 години. Първите 5 ебеше натам насам, после се кротна и си намери прекрасна жена, която го укроти. Оказа се, че е ебал натам-насам, защото е имал емоционални проблеми от това как първото му гадже го е наранило и това как връстниците му са го подтискали с простиите си.
    В наши дни хората стигат до секс за една седмица и по-малко.
    В шепите си ли да повърна или в кенефа? То не че ми пука особено какво правят другите, стига да не ми вредят на мен.
    Тогава ще си останеш сам! Вечно!
    По-добре сам от колко с грешния човек. Не съм някой лентяй, имам си сумати хобита и книги които ми запълват времето.

Защо мислиш по този начин? Не си ли достатъчно голям за да разбираш, че светът е такъв, просто защото хората го правят такъв. Ако хората са морални, то и техните приятели ще са, то и останалите ще променят с време и постоянство. А промяната винаги започва от теб.

Бил съм по много различни места - бедни, страшни, богати... разликата е от земята до марс и главният фактор е, че успехът живее там, където хората обичат един друг и имат общоприет морал.

А в деня в който една криминална чернилка щеше да ме наръга, понеже се опитах да спася жертвата му, ми стана ясно, че това дали съм девствен или не няма никакво значение и често е най-малкия проблем. Всякакви "мъже" минувачи, девствени и не-девствени просто гледаха замръзнали от страх докато аз се разправях с полицията, а престъпникът успя да избяга.
    Последно редактирано от Uzerneim : 01-11-2019 на 15:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си