.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от polqk2000 Виж мнението
    на 23години съм и имам много ама много сериозен проблем с жените, започна ли разговор се сковавам,притеснявам се.. гледам да плямпам нещо просто.
    Това изобщо не се връзва с:
    Завърших, един, вече втори университет, развивам бизнес,на пук на много хора изкарвам солидни пари
    Според мен темата е фейк. Но, ако все пак не е, нека все пак коментариме накратко.

Весел човек съм г.д, винаги искам да се забавлявам, но рядко попадам на точните хора.. едни ме отхвърлиха защото не бях поредното леке, втори щото не пуша и не се занимавам с глупости.. трети просто явно защото съм им изглеждал странен..В същото време нямам и нови запознаства с момичета, в нета пълен ужас..
    Жените те отхвърлят, защото си или грозен, или просто стиснат. Ако си толкова стабилен финансово, трябва да развържеш кесийката си. Ако се държиш като чичо Скрудж, независимо за колко невероятен се имаш, никоя няма да ти върже. А колкото до интернет, там е пълно с курви, които може да излъжеш както си искаш, но щом номерът "Завърших, един, вече втори университет, развивам бизнес,на пук на много хора изкарвам солидни пари" и там даже не минава, значи (пак ще се повторя) си или грозен, или по никакъв начин твърденията ти за личен успех не са така и си лош лъжец, което така бие на очи, че дори и онлайн, където имаш 100 пъти по-голям шанс да излъжеш без да те хванат, си личиш от 100 киломтра като отчаян, скучен и прочее негативни неща бедняк. А и дай да си го кажем в прав текст, сигурно държиш да чукаш хубавици, а не баничарки, докато хем си скъсан на прошляк, хем скучен на бидон за кисело зеле, хем с претенции, че ""Завърших, един, вече втори университет, развивам бизнес,на пук на много хора изкарвам солидни пари"...

Виждам, на живо някое красиво момиче примерно на някакво мероприятие,, усмихвам и се , загововарям я.. нищо не произлиза.. пиша едно елементарно здравей, как си.. или много си красива... няма и помен от отговор..
    Колко елегантно само звучи така като кажеш "мероприятие", сякаш е събитие от хай-лайфа, макар че и всеки селски събор може да бъде наречен така, така че е хубаво да уточниш за какви места в действитленост става въпрос.
    Пардон, няма нужда. Видях, че всъщност вече си уточнил за какви мероприятия става въпрос:
    Реших да се променя, дискотеки, излизания,банкети, пиене... а у.. коли това онова..морета, плажове,...няма батко дойде един такъв момент в който останеш сам с себе си и край пак същото дередже..
    Значи става въпрос точно за селски мероприятия, а на такива ще намираш жаби, а не принцеси. Направо ми е чудно какъв ти е проблема. Курви колкото щеш по барове и дискотеки и то точно за типове с манталитет като твоя (съдейки по селския ти тип на изказ разкриващ голотата и безмислеността на вътрешния ти свят "пиене... а у.. коли това онова..", но това е друга тема. Идеята ми е, че при тези обстоятелства, описвайки се като заможен и с "коли това онова" не би трябвало да ти е проблем да чукаш, освен ако поради някаква причина не си останал девствен до сега. И още нещо, ако по време на тези така наречени от теб "мероприятия" се стискаш да почерпиш или си ходиш с автобуса и това твоето "а у.. коли това онова.." не е баш така, то не очаквай, че след като лъжеш дори нас, заслужаваш нещо по-специално на живо. Какво всъщност се опитваш да постигнеш с тази тема?

Все си казвам,ще се променя, ще сменя начина на живот.. правил съм се на луд, пил съм(напивал съм се),излизал съм и с хора които са ми неприятни само и само да се променя но нищо не става.. един и същи тъпир..
    По какъв начин илизането с неприятни хора би ти помогнало да разрежиш проблемите си с жените или да промениш начина си на живот? Да, прав си, че си тъпир, защото най-малкото звучиш като идиот издавайки формулата, на която си заложил в житейската си философия. И ни най-малко не се връзва като за човек претендиращ, че е с 2 висши образования както правиш ти
    Завърших, един, вече втори университет, развивам бизнес,на пук на много хора изкарвам солидни пари
    Просто хич не ми се връзва:
    Винаги искам да съм честен и като кажа нещо да си държа на думата, дори и да се прецакам..
    Колко още лъжи може да съчиниш за себе си само в една тема?

на края останахме аз и едно приятелче и той си намери мацка.. след това дойде една нейна приятелка леко подпийнала.. казах и наздраве а у.. не съм се натрапвал.. и по не едно време дойде при мен, вика ела на дансинга..
    Искам не искам отидох, отпуснах се..започнахме да се целуваме,натискаме, абе друг на мое място да я беше наебал.. но някакси виждах в нея едно шибано чувство за вина, с погледа с който тя ме гледаше... и дори ми го каза, ти искаш само секс нали....
    Какво чувство за вина? Курвите не заслужават съжаление.

ТОЧНО Аз не съм такъв.. както и да е.. ннищо не казах..запазих мълчание, а тя само ме гушкаше и целуваше... казах си: ех можеш да ебееш, но по-добре ли ще си ако се възползваш от нея, ще се гордееш ли в бъдеще? ще се похвалиш пред 1,2,3,10човека и кво и кво нищо.. стана ми тъпо и излязох на въздух..
    И какво сега, оказа се, че си най-честния, почтен и богобоязлив човек, който чака и се пази за сватбата?
    Явно не точно щом ти прехвърчат такива мисли из главата:

наеби я .. заеби я в тоалетната... така си казвам от малък, винаги съм правил евалата на момичетата.. , но пък съм сам.. защо ? задавам си въпроса защо? не съм лош, не съм използвач, не съм дебил, не искам да преча на някого...
    Ако си можел да я наебеш си щял да я наебеш. Тя или не ти е била достатъчно привлекателна, или просто за пореден път си смотан. Даже не заслужаваш помощ. Хората се чудят как да забият някоя, а ти обясняваш тук как имаш големи проблеми, а в същото време можеш да ебеш в кенефа и не го правиш поради някаква незнайна причина и се жалваш тук, за да те подкрепи някоя заблудена връзвайки ти се и казвайки "малко са мъжете като теб". Но не се надявай да намериш нещо кой знае какво като представителка от женкия род точно тук в тийнпроблем.

Какво да направя и аз нз.. виждам единствено спасение в това да емигрирам и да отида някъде където отношението на хората е по-различно от първичните инстикти..
    Ами хайде, емигрирай, какво чакаш!
    Последно редактирано от TrollFactory : 01-17-2019 на 11:49

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Това изобщо не се връзва с:

Според мен темата е фейк. Но, ако все пак не е, нека все пак коментариме накратко.

Момко, ти имаш ли отговор, в който да не напишеш, че темата е фейк? За теб чашата е винаги на половина празна, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си