- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо съм такъв? нз женчо или нз как да го нерека..
Това изобщо не се връзва с:
Според мен темата е фейк. Но, ако все пак не е, нека все пак коментариме накратко.
Жените те отхвърлят, защото си или грозен, или просто стиснат. Ако си толкова стабилен финансово, трябва да развържеш кесийката си. Ако се държиш като чичо Скрудж, независимо за колко невероятен се имаш, никоя няма да ти върже. А колкото до интернет, там е пълно с курви, които може да излъжеш както си искаш, но щом номерът "Завърших, един, вече втори университет, развивам бизнес,на пук на много хора изкарвам солидни пари" и там даже не минава, значи (пак ще се повторя) си или грозен, или по никакъв начин твърденията ти за личен успех не са така и си лош лъжец, което така бие на очи, че дори и онлайн, където имаш 100 пъти по-голям шанс да излъжеш без да те хванат, си личиш от 100 киломтра като отчаян, скучен и прочее негативни неща бедняк. А и дай да си го кажем в прав текст, сигурно държиш да чукаш хубавици, а не баничарки, докато хем си скъсан на прошляк, хем скучен на бидон за кисело зеле, хем с претенции, че ""Завърших, един, вече втори университет, развивам бизнес,на пук на много хора изкарвам солидни пари"...
Колко елегантно само звучи така като кажеш "мероприятие", сякаш е събитие от хай-лайфа, макар че и всеки селски събор може да бъде наречен така, така че е хубаво да уточниш за какви места в действитленост става въпрос.
Пардон, няма нужда. Видях, че всъщност вече си уточнил за какви мероприятия става въпрос:
Значи става въпрос точно за селски мероприятия, а на такива ще намираш жаби, а не принцеси. Направо ми е чудно какъв ти е проблема. Курви колкото щеш по барове и дискотеки и то точно за типове с манталитет като твоя (съдейки по селския ти тип на изказ разкриващ голотата и безмислеността на вътрешния ти свят "пиене... а у.. коли това онова..", но това е друга тема. Идеята ми е, че при тези обстоятелства, описвайки се като заможен и с "коли това онова" не би трябвало да ти е проблем да чукаш, освен ако поради някаква причина не си останал девствен до сега. И още нещо, ако по време на тези така наречени от теб "мероприятия" се стискаш да почерпиш или си ходиш с автобуса и това твоето "а у.. коли това онова.." не е баш така, то не очаквай, че след като лъжеш дори нас, заслужаваш нещо по-специално на живо. Какво всъщност се опитваш да постигнеш с тази тема?
По какъв начин илизането с неприятни хора би ти помогнало да разрежиш проблемите си с жените или да промениш начина си на живот? Да, прав си, че си тъпир, защото най-малкото звучиш като идиот издавайки формулата, на която си заложил в житейската си философия. И ни най-малко не се връзва като за човек претендиращ, че е с 2 висши образования както правиш ти
Просто хич не ми се връзва:
Колко още лъжи може да съчиниш за себе си само в една тема?
Какво чувство за вина? Курвите не заслужават съжаление.
И какво сега, оказа се, че си най-честния, почтен и богобоязлив човек, който чака и се пази за сватбата?
Явно не точно щом ти прехвърчат такива мисли из главата:
Ако си можел да я наебеш си щял да я наебеш. Тя или не ти е била достатъчно привлекателна, или просто за пореден път си смотан. Даже не заслужаваш помощ. Хората се чудят как да забият някоя, а ти обясняваш тук как имаш големи проблеми, а в същото време можеш да ебеш в кенефа и не го правиш поради някаква незнайна причина и се жалваш тук, за да те подкрепи някоя заблудена връзвайки ти се и казвайки "малко са мъжете като теб". Но не се надявай да намериш нещо кой знае какво като представителка от женкия род точно тук в тийнпроблем.
Ами хайде, емигрирай, какво чакаш!
Последно редактирано от TrollFactory : 01-17-2019 на 11:49