Цитирай Първоначално написано от polqk2000 Виж мнението
- Казах,че съм излизал, не че го правя постоянно, става въпрос за ситуация с която имаш някой приятел, но същия дружи с хора които са ти неприятни/проблемни... Не става въпрос за ходене по свирката, а просто от уважение, помагали сме си в трудни моменти... казал ми ела ще излезем така и така..
Е какъв е тоя прител, който не разбира, че те помъква в компания, която не понасяш? Това си е гавра. Не знам за какво толкова ти е помагал, но определено изразяването на уважение може да стане и по друг начин, а не като като правиш неща против волята си, за да му угодиш. Ако ти е толкова добър приятел, щеше да те познава и нямаше да те поставя в неудобни ситуации (респективно компанията на неприятните за теб индивиди)

Цитирай Първоначално написано от polqk2000 Виж мнението
Скръндза? знам ли не бих се нарекал такъв, първото което помагам на семейството си, давам работа на 5души, старая се винаги да правя жестове, работя с хора ежедневно и когато има повод, добре свършена работа или просто ми е кеф парите не са от чак толкова голямо значение, но имам и рамка в която не позволявам да ме използват..
Едно е да помагаш на семейството си и съвсем друго да си щедър към околните и към жените, които са обект на твоите интереси най-вече.